Цачева: Волята на правителството за промяна на Северозапада е факт

Цачева: Волята на правителството за промяна на Северозапада е факт

Волята на правителството за промяна на Северозападна България е факт, заяви председателят на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева по време на откриването на форума на Младежи ГЕРБ „Политика за Северозапада - време за действия", който се провежда във Враца. Цачева посочи, че най-голямото предимство на региона е река Дунав. „Убедена съм, че всички заедно ще направим така, че след местните избори ГЕРБ да присъства максимално в петте области на нашия регион. Това, че ръководството на ГЕРБ залага на Калин Каменов за носител на новото във Враца, говори за доверието, което имаме към Вас, младите хора. Цецка Цачева отговори на актуални въпроси на представителите на МГЕРБ от Северозападна България, които се интересуваха както от политическата ситуация в страната, така и от възможностите за образование и развитие на младите хора в региона.
Народният представител и областен координатор на ГЕРБ във Враца Петя Аврамова заяви, че северозападния младежки форум демонстрира желанието на ГЕРБ за създаване и провеждане на политики за развитие в региона. „Волята на правителството и на народните представители за развитие на Северозапада трябва да бъдат съчетани с Вашите усилия, младите хора", подчерта Аврамова.
Председателят на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев посочи, че днес, по време на правителството на Бойко Борисов, България е в топ пет на държавите, усвояващи европейски средства. „Няма причина Северозападният регион да не бъде част от просперитета на държавата, който наблюдаваме в момента. Кадърното местно управление е това, което може да донесе развитие. Сигурен съм, че именно от Враца може да тръгне промяната за целия регион. Калин Каменов е доказал, че успява. Вярвам, че след четири години ще можем да се поздравим за успехите на Северозапада", заяви Георгиев.
Рангел Трифонов от фондация „Конрад Аденауер" представи дейността на фондацията и акцентира върху успешното партньорство с ПП ГЕРБ и Младежи ГЕРБ.
На форума присъстват вицепремиерът по еврофондовете и икономическата политика Томислав Дончев, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, заместник-министърът по регионално развитие и благоустройство Деница Николова, заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов, народните представители Владимир Тошев, Красен Кръстев и Антон Долапчиев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, Ева Паунова и Андрей Новаков.

11.07.2015, 12:35 часа
4621 26
Коментари

vraca

13.07.2015, 15:33 часа
taq piqna li e bila. kak da se opravi tazi strana sled kato idioti kato tazi ni upravlqvat

Непознат

12.07.2015, 12:52 часа
Дали и след 3-години ще се промени нещо във Врачанско и Видин...Има ли пари за заводи за преработка на зеленчуци,плодове,захарно цвекло...Западните търговци ще купуват ли наше мляко на скъпи цени-1 и 50 ст.литъра,че младежта да си дойде в родният край.

Непознат

12.07.2015, 12:44 часа
Северозапада е бил почти с изселени селяци ок.1955-1970 години с ТКЗС.филма Хайка За Вълци показва по ,кой начин сее създав.Общата Нива-ТКЗСТО.Младите са по София и Испания от глад.ЕвропСъюз е в криза и повече пари не ще ни даде.-Чужда ръка плешка не чеша-нар.погов.

Рашо Тарльовски

12.07.2015, 03:30 часа
Вие всички, които ми прескачате х.я, можете само да ми го лапате.Ако си мислите, че нещо правите, мн се лъжете.А какви изненадки и задачки-закачки съм ви подготвил, ще разберете, но по късно.

ИНЖ. николай иванов

11.07.2015, 19:38 часа
Тарльо къде си бе мискинин? Заплата ти давам от общината. Пак са обърках - рашо имах предвид, рашо тарльовски. Ама нали му викам тарльо рошавски та за това. Пиши бе мискинин. Заслужете си с Йорданка парите.

Обективен врачанин :)

11.07.2015, 21:07 часа
С герберите на власт и Тотю кмет, а после и Шахов, във Враца не беше направено абсолютно нищо! Факт! При сегашния кмет-много неща се направиха и продължават да се правят! Голямата му грешка е забавянето на асфалтирането на много от разбитите улици в града...А иначе и герб и бсп са един дол дренки и боклуци!

vraca

11.07.2015, 20:56 часа
taqpesen q slu6ame 4e ve4e ni omruzna . drugarkata komunistka da vzeme s tikvata zaedno da se grumnat. tiq ubavci ot GROB doebaha maika bulgariq. taq smrudla da q izgonqt s kamuni ot vraca

Тетка Цецка&КО

11.07.2015, 19:51 часа
Заеби. Той Тиквата си бил на Криводол. инж.Тиквун Иванов.

дедо благоев

11.07.2015, 19:45 часа
Авраме, сега като имаш осветление и табло си по-добре. И отбора ти в профи лигата, и криводолския стадион дето Първанката го открива и неговия отбор в профи лигата. А бе важното е да похарчим едни пари, та да моаме да заделим от тех. Капиш

ИНЖ. николай иванов

11.07.2015, 19:34 часа
Тонко, не са обръквай чадо. Химко го пуска едно мухлясало комунистическо величие. Киро Петков са казва. Тоа облъчва всички дето са на власт, белким врътнат едни парички. Стар кому трик.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha