„Мис Вселена България” се размечта за силната ръка на Тръмп

„Мис Вселена България” се размечта за силната ръка на Тръмп Симпатизирам на кампанията на Доналд Тръмп не само заради личните си и прекрасни впечатления от него, а и чисто идейно, като поведение. За мен той е един изявен лидер. Това каза пред bTV Венета Кръстева - „Мис Вселена България” 2013, която се запознала с милиардера по време на участието си в конкурса „Мис Вселена” – доскоро негова собственост.
"Изисква се наистина голяма смелост да застанеш на най-голямата световна трибуна и да назоваваш проблемите с истинските им имена. За мен в Европа в момента липсва такъв лидер. За мен Доналд Тръмп е последователен”, смята красавицата.
„За мен наистина има нужда от такава твърда ръка. За мен той е новият Рейгън или поне частица от него”, добави тя.
„В началото беше интересен кандидат, сега може да пресоли манджата, защото започват обратни реакции. Той започна грубо и отблъскващо да действа, може да се преобърне каруцата и това ще взриви републиканската партия”, каза от своя страна журналистът Емил Кошлуков.
Журналистът смята, че републиканците няма да имат друг избор освен вътрешно да „изключат” Доналд Тръмп от надпреварата за Белия дом. „Ако той стигне до избори, партията ще се разцепи. Той е малко като ходещо зомби – знаеш, че е умрял и не може да стигне, но продължава да ходи”, допълни Кошлуков.
„От бизнесмен не можеш автоматично да станеш политик, в Америка няма как да стане. Смятам, че накрая ще видим как Доналд Тръмп ще си отиде като Сара Пейлин”, прогнозира той.
03.04.2016, 11:57 часа
516 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha