Четиво за мъжкари! Девет жени, с които трябва да правиш секс!

Четиво за мъжкари! Девет жени, с които трябва да правиш секс! Всеки уважаващ себе си мъж трябва да е имал връзка с няколко ключови дами. С тези задължително трябва да имаш сексуални отношения, ако все още нямаш...
 
Малка нимфоманка
Поне веднъж в живота си трябва да опиташ с някоя такава. Гледай да е нещо между 20 и 25 години.
 
Учителка
Няма начин в училище да не си си падал по някоя сексапилна учителка, която съвсем случайно ходи с къси поли и широки деколтета. Щом ние ти го казваме, а и в порното са си отделили графа за учителки, значи има смисъл и ти да го пробваш.
 
Азиатска мацка
Мечтата на всички извратеняци. Извратен ли си ?
 
Дъщерята на погребален агент
Тя е момиче, което цял живот е работила при баща си и от толкова трупове вече е станала безчувствена. Лицето й винаги е каменно, без усмивка, без мръщене, без звук. Интересен секс би се получил с жена като тази.
 
Бившата
За тази бройка ще трябва да бъдеш играч. Тя знае вече номерата ти, знае и какво искаш от нея, знае ти целият ти арсенал. Това не е хубаво, никак даже. Обаче, ако треснеш бившата, ще знаеш, че си постигнал нещо значимо в мъжкия свят. Точките ти пред останалите ще скочат неописуемо.
 
Служител на правната система – съдия, прокурор, полицай и т.н.
Тук май уцелихме…
 
По-възрастна от теб дама
Това тук, приятелю, се нарича играч. Успееш ли с по възрастна, значи за теб вече няма граници
 
Най-добрата ти приятелка или просто приятелка
Чувал си и преди приказките за секса между приятели. Често жените се наемат да ни обясняват, как те имали приятели мъже, които нямали никакви мераци към тях. Абе, жено, ти луда ли си ?! Да не си мислите, че той ви помага с багажа, само защото е голям джентълмен ?! Нали се сещате за рекламата „зад фразата, просто приятел, се крие вълна от хормони…“ Поне една такава приятелка трябва да имаш ударена през жалкия си живот. И имай предвид, че ако не прецакаш нещата, приятелството ви ще укрепне още повече.
 
Жената поничка
Въобще не се колебаем дали да я предложим, тъй като заради опита си знаем, че сочните извивки на жената си заслужават. Защото мъжете само перфектни форми барат!
26.05.2016, 16:24 часа
7072 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha