Болницата в Козлодуй е като излязла от филм на ужасите (СНИМКИ)

Болницата в Козлодуй е като излязла от филм на ужасите (СНИМКИ) Болницата в Козлодуй МБАЛ „Иван Рилски” прилича като излязла от филм на ужасите. Здравното заведение тъне в мизерия. Стаите на болните често са оборудвани само с по легло, а когато има „лукса” да има шкафче, то е толкова изхабено и раздрънкано, че пациентите се страхуват да оставят вещите си в него. Спалното бельо е под всякаква критика, като част от болните предпочитат да си носят свои чаршафи и пижами.Що се отнася до автомобилния парк и двора на болницата, нещата също не са розови.Ръжда е избила по праговете и веждите на линейката. Боята ѝ е олющена, а вероятно и не смеят да я изкарват, тъй като трева е избила около нея. Това пък говори и за другия проблем – няма кой да окоси тревните площи, за да може пациентите да излезат навън и да се заредят с витамин D от слънчевите лъчи./ БЛИЦ
29.05.2016, 12:13 часа
8961 5
Коментари

Пациент

28.05.2017, 18:30 часа
Знаете ли как се качва по стълбите до 4-тия етаж пациент с дископатия? А как се носи дете на ръце, защото асансьорът е служебен...

ан.

28.05.2017, 18:30 часа
А управителя пътува ли,пътува из чужбина да проучва ниви и нови местенца,а поверената му "болница",да му мисли Управата!!! Важни са хилядарките от т.н. Проучвания,закупуване апаратура за лична практика и тн. тн. Може пък някой да се сети от някъде и да поиска и ревизия!!!! Да, да ама надали???

аааа

28.05.2017, 18:30 часа
Врачанската на по добър хал ли е! След като докторите не успяха да игнорират напълно НЗОК, то взеха в яда и същноста си да показват! Ненаситна алчност, простотия на килограм, абсолютно безхаберие!

Димитър Бочев

28.05.2017, 18:30 часа
Стига глупости!? Мизерно е, както във всяка болница, която се намира в малък град. А този таралясник, който сте снимали не е в движение от много, много време. Поне линейката е нова, ако другото е проблем.

дм

28.05.2017, 18:30 часа
Да не дава Господ да допреш до там,в тоалетните е мизерия,няма сапун и не се заключват,само цигани,и асансьора е само за служители.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha