Как да я убедиш, че е нормално да се виждаш и с други жени

Как да я убедиш, че е нормално да се виждаш и с други жени Господа, добре дошли при професионалистите! Едно е да я убедиш да правите анален секс, друго е да се съгласи на тройка, а нещо съвсем различно е, ако я накараш да мисли, че е нормално да се виждаш с много жени едновременно. Това, приятелю, е висш пилотаж, тъй като цялата ни култура се е градила върху основите на моногамията, а сега ти искаш да сринеш основите на човешките взаимоотношения. Приготви се за съвети, които трябва да си наистина голям играч, за да приложиш с положителен ефект. Как да я убедиш, че срещите с други хора не са край на връзката ви, а просто са естественото продължение на вашата връзка?

Сподели с нея достатъчно информация – Не ти говоря за подробности около останалите ти връзки, а просто неща, които ще ѝ дадат яснота за това, как ще се стичат събитията от тук нататък. В никакъв случай не ѝ излагай доводите си още на първата среща, защото в 99.9% от случаите ще получиш отказ. Усети момента и снеси информацията по естествен начин пред нея. Пак мнозина ще си тръгнат на мига, но шансовете ти се увеличават.

Не споделяй с нея прекалено много информация – Не е нужно да знае, кои са другите жени. Не бива да ѝ разказваш интересни истории, които си преживял с някоя от останалите. Отношенията ти с всяка трябва да са си само между вас. Е, ако вземете да си правите разни оргии, тогава дори няма да е нужно да разказваш, защото те ще са част от всичкото.

Стой настрана от социалните мрежи – Това са местата, където от всеки един ъгъл дебне опасността от издаване на конфиденциална информация. Не приемай приятелствата на жените, с които излизаш, а още по-добре е, ако изобщо нямаш активни профили там. Помисли и от друга страна – защо ти е социална мрежа, когато във всеки един момент излизаш с по три-четири жени? Има логика, нали?

Не задълбочавай нещата – Прекарвайте си добре, но спазвай определени граници. Не допускай тези жени прекалено навътре в личното ти пространство. Не ги запознавай с родителите ти, не ги води на сватбата на брат ти, не ги кани на кръщенето на племенниците. Работата ти с тези жени е в ресторанта, дискотеката и леглото.

Ползвай презервативи – За твоето собствено добро. Пази се не само от венерически болести, но и от нежелана бременност. А и е въпрос на уважение към партньорките ти. Те може да не знаят една за друга, но ти им дължиш поне това уважение, опазвайки ги от какъвто и да е допир помежду им. Знаеш, че все още говоря за USB-то ти, нали?
31.05.2016, 13:28 часа
1610 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha