"Пържолките", "Куцото пиле", "Бързите охлюви" се състезаваха във Видин

"Пържолките", "Куцото пиле", "Бързите охлюви" се състезаваха във Видин Спортен празник събра деца и родители в зала "Фестивална" във Видин, организирано от Спортен клуб по бойни изкуства Видин. В игрите взеха участие над 60 души, но феновете от публиката бяха многократно повече. Отборите бяха 4- "Пържолки", "Куцото пиле", "Аутсайдерите" и "Бързите  охлюви". Тимовете играха соло и по двойки- родител и дете в 8 игри- пукане на балони без ръце, хвърляне на топка по жива мишена, тичане по двойки с вързани крака, намиране на топка с вързани очи и др.
Четиричленното жури присъди първо място на "Пържолките", второто място е за "Аутсайдерите", третото място си поделиха "Куцото пиле" и "Бързите  охлюви". Беше предвидена и шеговита награда за най-луд фен от публиката, но тя отиде за журито, а най-лудият играч-родител от отбора на "Пържолките" получи изненадващо торта в лицето, както и рожденика Емил.
"Събитието се организира традиционно всяка година преди изпита за степен на спортистите от Спортен клуб по бойни изкуства Видин", заяви треньорът- сенсей Вардан Папикян.
05.06.2016, 18:35 часа
1232 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha