Жестока престрелка пред дискотека "Айсберг" в Слънчев бряг, Митьо Очите е тежко ранен?

Жестока престрелка пред дискотека "Айсберг" в Слънчев бряг, Митьо Очите е тежко ранен? Районът около дискотека "Айсберг" в курорта Слънчев бряг се е превърнал от преди няколко минути в бойно поле, съобщи "Флагман". Има и трупове."Чухме пукотевицата около 21,00 ч. и тя идваше откъм ресторант "For You" - ресторантът се намира точно срещу дискотека "Айсберг". От изстрелите със сигурност има един убит и двама тежко ранени.
По непотвърдена информация на място е станало тежко сбиване, което е прераснало в престрелка и Димитър Желязков е бил много тежко ранен, бори се за живота си. 
Според непотвърдена информация на "Флагман" Очите е убит, пострадали са и двама от гардовете му, но все още никой надежден източник не потвърждава тази информация.
"На 08.06.т.г. около 20.57 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за престрелка, възникнала в района на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг, при която са пострадали двама мъже. Потърпевшите са откарани към болницата в Бургас за получаване на медицинска помощ. Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в инцидента, като съпричастността им към престрелката е в процес на изясняване. Работата по случая продължава", съобщават от полицията в Бургас.
08.06.2016, 21:56 часа
56260 1
Коментари

ххх

28.05.2017, 18:30 часа
Убит или ранен,да ви имам заглавията,малоумници такива.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha