Народната любимка Емили Ратайковски стана на 25 /18+/

Народната любимка Емили Ратайковски стана на 25 /18+/ Да ни извинява нашата любимка, но ще ѝ честитим празника на две патерици, за което сигурни сме, че няма да ни се сърди. Даже очакваме да ни отговори с благодарствено писмо, ама тази работа вече си е лична и няма да ви занимаваме с нея.
Едни от най-известните цици в шоубизнеса в последните години навършват 25 или, ако трябва да съм максимално коректен, навършват около 10, защото при момичетата бюстът се развива в пубертета. Емили отдавна е преминала онзи тежък период от детството и вече спокойно можем да кажем, че е една истинска жена.
Кариерата ѝ се развива доста динамично, започвайки от снимки в музикални клипове, където демонстрира пищните си форми, а в последствие продължава с развитието си на модната сцена. Преди известно време пък реши, че киното е новата ѝ страст и дори взе участие в „Не казвай сбогом„, където си партнира с Бен Афлек и Розамунд Пайк.
Ратайковски е една от поддръжничките на равноправието между мъжете и жените. Според нея всеки човек трябва да се приема такъв, какъвто е и да се гордее със себе си.
Тя е и близка приятелка със семейство Кардашиан и дори нерядко си е позволявала да защитава Ким в нейните публични изяви на ексхибиционизъм. Подкрепата ѝ винаги се изразява в своевременни подобни прояви, за което най-искрено благодарим!
Честито, скъпа ни Емили! Честит ти четвърт век! Надяваме се, че перфектният ти бюст ще бъде с теб в продължение на поне още толкова!
09.06.2016, 13:56 часа
2665 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha