Тотален разврат! Готвят голяма оргия! Три дни ще е...

Тотален разврат! Готвят голяма оргия! Три дни ще е... Малко английско селце се приготвя за пристигането на 700 суингъри за най-голямата оргия в Европа и фестивал по размяна на партньорите, пише „Мирър”.
Миналата година тридневното събитие разгневи някои местни жители, които се оплакаха, че през градините им минавали хора, които искали да влязат на фестивала без билет. Местните недоволстваха и от силната музика, както и от плакатите с надпис „Три е магическо число“.
Въпреки опитите да запазят в тайна мястото на провеждане на фестивала, организаторите отново са резервирали гората Дийн в Глостършър, близо до селцето Флаксли. Събитието бе наречено най-големият открит фестивал в Европа за хора, които предпочитат този „начин на живот“, като тази година билетите са за 700 суингъра - с 200 повече от 2015 г.
Ежегодният фестивал, който започва през юли 2013 г., ще включва музика на живо и диджеи, борба в желе и развлекателна програма. Ще има и фотокабина, в която ще могат да се снимат до 10 души наведнъж.
Ще има закрити зали, зони за игри, джакузита, както и стаи с две легла за по 630 паунда. Много от посетителите на фестивала ще пристигнат с палатки и кемпери, но могат и да наемат големи шатри, в които има матраци от мемори пяна, килими и приказни светлини.
16.06.2016, 16:41 часа
5988 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha