Геймър от Мездра с първа награда на "LAN Party Vratsa 2016"

Геймър от Мездра с първа награда на "LAN Party Vratsa 2016" Възпитаник на Професионалната гимназия по селско стопанство в Мездра спечели първо място в компютърната игра "Hearthstone: Heroes Of Warcraft", която се проведе в рамките на второто издание на фестивала за компютърни игри TAN Party Watsa 2016'. Отличеният геймър е дванайсегокласникът Николай Вълков, който тази година завърши в МТУ-то специалност "Електрообзавеждане и транспортна техника".
"Hearthstone: Heroes Of Warcraft" е компютърна игра с карти, базирана на играта "World of Wbrcraft", разказа Николай "Niksann" Вълков. Аз играх срещу трима човека, а един беше дисквалифициран. Формата беше "Best of 3’- всеки започва с 4 тестета и има един бан. Който спечели 2 игри - продължава. 
Фестивалът за компютърни игри TAN Party Matsa 2016" се организира за втора поредна година в областния център. Турнирът се проведе в началото на юли в спортната зала на ПМГ "Акад. Иван Ценов*. Участниците в тазгодишното издание се съревноваваха в три компютърни игри - League of Legends’, "Counter-Strike: Global Offensive’ и "Hearthstone: Heroes Of Warcraft’./ MedlaNews.bg 
07.07.2016, 16:49 часа
1327 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha