Националното ръководство на ДПС пристигна във Враца заради изборите

Националното ръководство на ДПС пристигна във Враца заради изборите На 16-ти юли се проведе разширен областен съвет на Движението за права и свободи във Враца. На срещата присъства председателя на ДПС - Мустафа Карадайъ и заместник-председателите на движението - Ахмед Ахмедов, Фелиз Хюсменова и Хасан Азис. На партийния форум на областния съвет присъстваха и заместник-председателите на парламентарната група на ДПС  - Йордан Цонев, Станислав Анастасов, Рушен Риза, както и народните представители - Айхан Етем и Камен Костадинов.
Срещата беше открита от областния председател на Движението за права и свободи - Борислав Банчев. В продължение на два часа общинските председатели и общинските кметове на движението за област Враца представиха подробни анализи на политическата обстановка в областта, организационното състояние на структурите по места, както и проблеми и перспективи пред ДПС за областта.
В доклада си Борислав Банчев направи анализ на местни избори 2015г. и подробно представи дейността на кметовете на кметства, кметовете на населени места и общинските съветници от ДПС. На местните избори през 2015г. ДПС е втора политическа сила в област Враца с 31 общински съветници, 9 кметове на кметства и 3-ма общински кметове. Като за сравнение от НДСВ имат 1 кмет в община Мизия, БСП – 1 кмет в община Мездра, БДЦ – също 1 кмет в община Криводол.
След представянето на анализите, Фелиз Хюсменова благодари на всички членове на ДПС за добрите резултати на изборите за Европейски парламент през 2014г., където с получените от област Враца около 12 000 гласа, значително се е допринесло за резултатите на партията. Тя лично се ангажира да се открие във Враца изнесен офис на евродепутат от групата на ДПС, където гражданите да могат да получават актуална информация за случващото се в ЕС и за възможностите за реализация чрез проекти, които да се разработят и подпомогнат икономически да се възроди Северозападна България.
В своите изказвания Йордан Цоцев, Хасан Азис и Камен Костадинов подчертаха ролята на врачанското ДПС, благодариха на всички членове за добре свършената работа и представиха визията си за развитието на областната структура на партията.
Народният представител от Област Враца - Айхан Етем представи пред Националното ръководство на партията своя положителен доклад за работата на областната структура на партията и даде заявка за увеличаване темповете на работа и разширяване на влиянието на структурата, чрез изграждане на доверие у гражданите.
Председателят на Движението за права и свободи - Мустафа Карадайъ, направи подробен анализ на резултатите от изборите в периода 2011-2015г., като беше приятно изненадан от факта, че за 4 години ДПС за област Враца е повишило своите изборни резултати с над 2,5%. Той даде висока оценка на работата на областната структура и всички членове на движението. 
18.07.2016, 11:09 часа
4816 8
Коментари

Ху*О

28.05.2017, 18:30 часа
мръсна и долна предателска сган...

Яжте ми куро

28.05.2017, 18:30 часа
Боклуци.

petel

28.05.2017, 18:30 часа
а видяхте ли Петьо МАЗНЕВ-началника на общинската земеделска служба в Мездра??? И той е ДПСар виден!

до Фото

28.05.2017, 18:30 часа
Сега ли разбра, че са заедно?

Бела Донка

28.05.2017, 18:30 часа
Романският кмет. Той е на хранилка в ДПС.

Бах и турчора

28.05.2017, 18:30 часа
3-ма общински кметове? Кои са те? Деса даскаличката, Тодор Айрединския и кой е третия?

Petel

28.05.2017, 18:30 часа
А видяхте ли и Славчо *утката? Бил военен!Срам! Сега е *упе под наем. Последно го изгониха от заместник кмет в Борован. Следете му "развитието".

Фото

28.05.2017, 18:30 часа
Виждаме на снимката един чиновник д-р Чавдар Манов, известен с това, че кадрува и назначава хора на работа. Той открито е с ДПС? Има фирма за трудова медицина, работници, които му работят а през останалото време се води на работа в РЗИ? Абе, кой е на власт питаме ГЕРБ или ДПС? Или са заедно ръка за ръка в назначенията?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha