Полицията залови в издънка охранители на Ники Турчето

Полицията залови в издънка охранители на Ники Турчето Охранители на скандално известния нощен бар „Бирхале“ във Враца отнесоха солени глоби, научи BulNews.bg. Санкция от по 1 000 лева отнесли двама гардове в дискотеката на Ники Турчето, като предстои да се гледа дело и срещу още един.
Проверка на нощния бар, част от фирма „Хемус 2005“, е извършена в края на февруари тази година. Тя е била във връзка със специализирана полицейска операция. Униформените проверявали пропускателния режим от охранителни фирми по заведенията.
На входа на „Бирхале“ служителите на реда били посрещнати от трима души, облечени с тениски с надпис „Секюрити”. Те извършвали пропусквателен режим в заведението, като проверявали личните карти на влизащите клиенти. Полицаите от своя страна също поискали от мъжагите документи, от който да е видно, че имат право да извършват частна охранителна дейност. Тримата гардове обаче не представили разрешителни, поради което им били съставени актове.
Тримата мъже твърдели, че работят в „Бирхале“. Барман от заведението обаче бил категоричен, че глобените са клиенти, а не охранители. По думите му, в обекта изобщо не работели охранители.
Интересното в случая е как бар „Бирхале“, който придоби печална слава в цялата страна след множеството смъртоносни инциденти, които са се случили там през последните години, продължава да функционира без хора, които да следят за сигурността и спокойствието на посетителите. Този случай наподобява историята от септември 2013 г., когато камерите в дискотеката загадъчно изчезнаха след „самоубийството“ на 19-годишния Стефан.  
19.07.2016, 08:30 часа
7357 6
Коментари

до Цола

28.05.2017, 18:30 часа
профилите не съм проверил, защото не знам точно кои, но мога да ти кажа със сигурност, че новоназначените му кифли на Клани взимат заплати от 800 лв. нагоре (а имат 2-3, макс. 4 год. трудов стаж), така че никак не са им малко тези пари на кифлочите!!!!

аз

28.05.2017, 18:30 часа
тая дупка няма ли кой да я затвори????

Zapoznata no diskretna

28.05.2017, 18:30 часа
M.I. i P.A. redovno lapat v Hemus bezplatno pri Tur4eto. Ot tova si pravete izvodite. Tur4eto shtee butne ke6 za izborite i gotovo. Kalinkite sa na 6. Polit-mutrenski 4adar nad Tur4eto.

Стрина от Криводол

28.05.2017, 18:30 часа
Така си е. До вчера купуваха парцалки по левче, сега са модни икони. Правилно са рязали с ножичките пликовете с офертите. Абе, ние не сме селяни като вас. Много добре знаем как се прави това с пликовете и офертите. Макар и да не сме на хранилка при Турчето.

Цола Драгойчева

28.05.2017, 18:30 часа
Проверете профилитите на калинките от кръга Клани. Къде почиват и разпускат анорексични тела? До вчера събираха стотинки за една мазна баничка за закуска, днес са по скъпи хотели по българското черноморие. Страно е една чиновническа малка заплатка как става тоя номер? Да не би някоя от спечелилите фрми за саниране или за асфалтиране да праща чиновници на море?

Андрей Райчев

28.05.2017, 18:30 часа
Какъвто чорбаджията, такива и охранителите! Нередовни!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha