Ангел Сикаджията смени Иво Фолка начело на БДЦ във Враца

Ангел Сикаджията смени Иво Фолка начело на БДЦ във Враца Бившият представител на застрахователна компания СИК за Враца Ангел Иванов е новият областен председател на Български демократичен център в града. На този пост той сменя Ивайло Христов, по-популярен като Иво Фолка, заради участията си в чалга клипове.
Решението за рокадата във врачанската структурата е било взето на заседание на Изпълнителния съвет на партията. За Ангел Сикаджията са гласували всичките 13 членове на колективното ръководство, което е и оценка за дейността на досегашния лидер Иво Фолка. Новият шеф поема председателство на партията на Христо Ковачки от този месец. Промяната се прави с цел да бъде развита общинските структури на БДЦ и да започнат да се откриват нови клубове по селата в областта. Девизът на партията на Ковачки в нашия край най-вероятно ще бъде „Со кротце, со благо и со малце кютек“.
След бурната си дейност в мутренските години, Ангел Иванов бе един мандат общински съветник, като преди това приложи наученото от времето на СИК и като спортен състезател. Сега е заслужил треньор и международен съдия по кик-бокс и муай-тай. 
22.07.2016, 11:01 часа
10628 5
Коментари

acho

28.05.2017, 18:30 часа
Шибан мошеник и какво зависи от тая келева партийка ? Дали ще е Иво фолка или Ангел сика няма значение и двамата са неуспели селяндури имащи се за нещо а всъщност са нищо ! Добре, че беше Бареков та да имат сега депутати , ами на следващите избори ??? Ще са световно безизвестни цялото БДЦ !!!

Любопитко

28.05.2017, 18:30 часа
Що трябва да смели, ако сме на разстояние 2-3 метра?! Толкова ли са страшни тези насрани гъзове? В затворите е пълно с такива "страшилища" като тези двамата.

Н.Ч.

28.05.2017, 18:30 часа
От този не ме е страх. Седеше на тротоара пред офиса на СИК на Дж. Баучър. Чакаше да го извикат в сградата. Димата излизаше и отвън се посираха този и другите селянчета от Врачанските села. Никой не ги пускаше да влизат вътре. Застраховател....

Смел

28.05.2017, 18:30 часа
Какви демократи,какви центристи само!Враца е рая на мутро демокрацията :) Тоя колко далавера намаза от Николай Иванов.Града само ще отива надолу,докато не сме "толко смели, ако сте на разтояние 2-3 метра" от такива като него

Анонимен

28.05.2017, 18:30 часа
Абе....не знам дали ще сте толко смели, ако сте на разтояние 2-3 метра от него...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha