Мерлина и Николай са новите „Мис и Мистър Козлодуй“

Мерлина и Николай са новите „Мис и Мистър Козлодуй“ Мерлина Обретенова и Николай Начков бяха избрани за „Мис и Мистър Козлодуй 2016“, съобщи собственикът на модна агенция „Х Model Group” Ивайло Йосифов. 18-годишният младеж е модел на XMG, а 22-годишната Мерлина е ново откритие на агенцията от кастинга за конкурса, които се проведе преди броени дни.
Церемонията за избор на новите Мис и Мистър се състоя на брега на Дунав, в комплекс The River. Първи подгласници на победителите станаха Симона Тодорова и Емилиян Емилов, а третото място заеха Пламена Банешка и Цветомир Митков. В конкурсът, който е част от веригата "Мис България", участваха 10 момичета и момчета от Козлодуй.
Организатори на бляскавото събитие бяха „Интерсаунд” и „X Model Group”. „Мис България 2015“ - Марина Войкова и лицензиантът  на конкурса Ирина Папазова бяха част от журито. Зоналният мениджър на AVON за Северозападна  България - Мария Стефанова, също имаше задачата да определи победителите. Останалите членове на журито бяха Емилиян Кузов, Петьо Асенов и Стилиян Чомаковски.
Събитието се проведе със съдействието на комплекс “The River”, ресторант "Бриз", “Avon”, бензиностанции " Тип", фризьорски салон “Pepi Styles”, “Сис кредит”.
23.07.2016, 12:59 часа
4560 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha