Напрежението в Галиче расте! Тази нощ атакуваха с камъни къщата на Мудко

Напрежението в Галиче расте! Тази нощ атакуваха с камъни къщата на Мудко Напрежението във врачанското село Галиче продължава да расте, научи информационна агенция BulNews.bg. Кметът на селото Ценко Чоков продължава да е в ареста, но неговите поддръжници все още полагат усилия да държат хората в подчинение и страх.
Тази нощ е била атакувана къщата на Цветан Монков Пешев, популярен сред съселяните си като Мудко. Малко преди полунощ неизвестни бандити са счупили прозорците на дома му. 43-годишният мъж е сред хората, които редовно участват в протестите срещу Чоков и неговата банда и подозира, че точно това е й причината за атаката срещу него. В една от стаите са спели двете му деца, които след инцидента цяла нощ са плакали, стресирани от случилото се. Къщата му се намира срещу детската градина и най-вероятно от там са взети камъните за атаката.
Мудко веднага подал сигнал на спешния телефон 112 и скоро след това пристигнал патрул на полицията. Пострадалият обаче сподели пред репортер на медията ни, че униформените са огледали и си тръгнали, без да проявят сериозен интерес към случката.
23.07.2016, 13:48 часа
9476 16
Коментари

petko

28.05.2017, 18:30 часа
Като чета коментарите ми се струва,че може и да роди някой мъж в това село...Към Цветелина как каво е направил Ц.Ч. за това село-постри ви джамия,за да могат мъжете ви да си вършат "работа" по време на молитва.............

ФАКТИ

28.05.2017, 18:30 часа
Петко (Цветелина Нелова ) селото ни беше много по добре преди този боклук Ценко Чоков да ни стане кмет.За 20 години като кмет може ли да ме открехнеш какво направи той за нащо село освен да заграбвате земи да палите и тероризирате хора .И също така кажи как мъжа ти еба ГЪБИ ПРЕДИ ОКОЛО 10тина години ? ! Как Еба Младен ?! Как еба Тунджата ?! Как еба Сергей на фучлите ?! Как еба Емил Кънов ?! И много други както и мъже така и малки деца.

ПЕТКО

28.05.2017, 18:30 часа
Не познавам Ц.Ч.,НИТО съм го срещал,нито познавам семейството му,нито съм му адвокат.Искам да кажа че с тези писания не помагате на държавните органи/прокуратура,полиция/.С тези писания създавате етническо напрежение в района.Не съм убеден,че всичко написано тук е така.Ще бъдете по-убедителни когато говорите и пишете с факти,или политиката на сайта е такава.Стига сте защитавали"братята" роми.ГАЛИЧЕ,се връща във времената преди кметуването на Ц,Ч.-УБИЙСТВА,КРАЖБИ,ГРАБЕЖИ,ИЗНАСИЛВАНИЯ......Запомнете това!Времето ще покаже,само не мога да разбера ЗАЩО не се върне във времето назад и да проследи генезиса на това.Stiga с тези простотии!!!

Ивалина на Стоян

28.05.2017, 18:30 часа
мършооо нека първо да се разберем коя е жена на ценкоо че май ти не си му го лапала от има нема 10 години . А аз това го правех всеки ден и точно заради това мъжа ми е прокуден от галиче !

ЦВЕТЕЛИНА НЕЛОВА

28.05.2017, 18:30 часа
Аз не съм за затвор не си мислете че точно там ми е мястото , това че съм откраднала повече от 6000 хиляди декара земя нищо не е ! Това че арендувам на хората земите до 2025 година и ги чакам да умират за да си придубивам имуществото и незаконно но пак не съм за затвор ,но моля ви не ме съдете аз съм цветелина нелова - СВЕТИЦА !

ЦВЕТЕЛИНА НЕЛОВА

28.05.2017, 18:30 часа
Аз се ожених по любов макар че мъжа ми би 4 пъти мен и моето семейство след което нямаше как да забременея и за съжаление боклуците които се пръкнаха от мен са инвитро .

tsenko seksa

28.05.2017, 18:30 часа
Ей носете си вазелин, идеееем

vesko tushinov

28.05.2017, 18:30 часа
Аз съм една завистлива и злобна и комплексирана кучка. Най-обичам да клеветя хората, да говоря гадости за тях това ме възбужда... Не мога да се примиря с факта, че съм вишист- магистър а доя кравите на баща ми. Но най ме е яд че когато ме наби Ценко не ме наеба, защото аз обичам да ме чукат. П.С. Аз съм този който писа от името на Цветелина Нелова и Мария Петкова- да не се чудите....

БСЛ

28.05.2017, 18:30 часа
Dreme i na cvetelina na putkata che nqkoi beden chovechec nqma kakvo da qde tq nali si e turila na smrudliviq gus

rozowa teniska

28.05.2017, 18:30 часа
Kato izleza sled 20 godini 6te se razpravia s vsichki hora v selo ! Cvetelina Iotova i Jitarska 6te kradat zemi za men i az 6te sum si nomer 1 i v pandelata !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha