Шокиращи признания на Гриша Ганчев: Държавата е фалирала, управляващите са дупедавци

Шокиращи признания на Гриша Ганчев: Държавата е фалирала, управляващите са дупедавци Ние сме дупедавци на чуждите, каквито ги искаш там. Българският бизнес е удушен. Имате приятели бизнесмени и знаете. Питайте ги тях. С тяхните рестрикции и постоянни нови наредби и никакви условия за бизнес. Ние сме освободили през последните 3 години 2 000 души. И понеже ние не сме мръсници, събрахме ги и им казахме: Пичове, ние повече не можем да Ви плащаме. Съжаляваме. Това заяви в предаването „Лице в лице“ по бТВ Гриша Ганчев.
„Няма микроклимат за бизнес. Държавата ни се превърна в консуматорска държава. Всички, които се изредиха от управляващите са дупедавци. Защо никой не проверява големите вериги как си оправят ДДС-то, като постоянно продават стоки, които са контрабандни стоки. Това неведнъж съм го казвал на Дянков, за което си и изпатих, Вие знаете.
Ние сме по-Папи и от папата. Ето, в Америка се раждат на кредит и умират на кредит. Цял свят живее на кредит. Ако държавата няма пари, има си за това кредитен рeйтинг. Нека държавата да поеме лихвата на хората по кредитите им и да ги остават 5-6 години да работят. Още първата година ще почне да им взима парите от ДДС, от данъци и пр. Нещата не са толкова сложни да го направим.
Ето това е заетост. Прозводство трябва да има. Ето, виждате Китай къде се намира, виждаме и Турция“, изтъкна бизнесменът.
„Дойде един човек при мен и ми каза: Платено ми е да те убия. Аз го попитах, добре ще ме убиеш ли, ако искаш да ти дам повече, да не ме убиваш. Той ми каза: Не, няма да го сторя. Това е. Нито съм се оплаквал на Първанов, нито на Първановица, или Зорка“, подчерта Ганчев.
Каква е тази администрация? 200 000 души администрация. Това нормално ли е? Една Холандия е страна с 12 милиона души население и там има 40 000 администрация. Как ще се промени това, не знам.
„Запомнете от мен едно: Това, което казват за циганите… за нас, българите, важи с пълна сила. Ние сме крадливо племе, 300 пъти по-крадливо племе от останалите„, завърши емоционално изказването си Гриша Ганчев.
23.07.2016, 17:01 часа
37538 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha