Внимание! Извратеняк опипва момиченца в хранителен магазин

Внимание! Извратеняк опипва момиченца в хранителен магазин Глоба в максимален размер от 500 лева наложи дежурен състав на Районния съд – Варна на 44-годишен мъж от Силистренско, държал се неприлично на публично място спрямо две момичета – съответно на 10 и 15 години, съобщиха то пресцентъра на Районен съд – Варна.Непристойната проява представлява нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство и се санкционира с глоба или със задържане в структурно звено на МВР. След употреба на алкохол, в нетрезво състояние 44-годишният Г. Мехмед влязъл на 31 юли в супермаркет в квартал „Виница“, за да си купи храна от кулинарния щанд.
Там, сред множеството хора на опашката пред щанда той започнал да опипва непълнолетно момиче, което веднага се оплакало на продавачката. Междувременно, докато била извикана охраната на магазина, друга клиентка – майка на 10-годишно момиче, съобщила, че същия мъж е опипвал дъщеря й край щанда с плодовете и зеленчуците.
В съдебна зала 44-год. мъж обясни, че е бил повлиян от алкохол, няма ясен спомен за случилото се, като се извини на потърпевшите и техните близки за непристойната си постъпка на публично място. Решението на съда може да бъде обжалвано в 24-часов срок пред Окръжен съд./БЛИЦ
02.08.2016, 08:16 часа
757 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha