Монтана има нов заместник областен управител

Монтана има нов заместник областен управител Бойко Макавеев Благоев е новият заместник областен управител на област Монтана, научи BulNews.bg.
Той е назначен със заповедна министър-председателя на Република България. Мястото се оваканти, след като АБВ обявиха, че се оттеглят от управлението, след което техните членове подадоха оставки от всички държавни длъжности, които заемаха.
Бойко Благоев се включи в екипа на областния управител Ивайло Петров, след като лично бе представен на служителите на областна администрация от другия заместник областен управител Нина Петкова. Новият зам.-губернатор има магистърска степен по „Зооинженерство” от Тракийски университет – Стара Загора. От 2008 до 2013 година е старши експерт ПСМП в ДФ „Земеделие”. Преди назначаването си като заместник областен управител е старши експерт „Проекти, програми и обществени поръчки” в община Бойчиновци.
Предстои да бъде издадена заповед на областния управител с ресорите, за които Бойко Благоев ще отговаря в областна администрация Монтана. 
 
16.08.2016, 12:04 часа
2407 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha