Нов екшън в Галиче! Човек на Ценко Чоков преби с бухалка работник на негов враг /ужасяващи снимки/

Нов екшън в Галиче! Човек на Ценко Чоков преби с бухалка работник на негов враг /ужасяващи снимки/ Преди по-малко от час един от близките хора на кмета на Галиче Ценко Чоков преби човек в селото, научи първо информационна агенция BulNews.bg.
Тази сутрин Сокол Любомиров Иванов тръгнал да извежда на паша кравите на Венцислав Николов, когато бил пресрещнат от Ивайло Рачев и пребит брутално с бухалка. Мъжът получил няколко удара в главата, след които паднал безжизнен на земята. Пострадалият бил незабавно закаран в болницата в Бяла Слатина в тежко състояние. В този час лекарите се борят за живота му, а работодателят му чака пред операционната новини за състоянието му.
Венцислав Николово е собственикът на двете коли, които бяха запалени в нощта на 23 срещу 24 май в Галиче. Той е един от основните свидетели срещу арестувания кмет на селото Ценко Чоков и не вижда никаква друга причина да бъде пребит неговия работник.
Този побой е част от дългата поредица от криминални събития в Галиче, които се случват след задържането на кмета. Преди него бяха атакувани прозорците на друг свидетел срещу него, а малко по-рано отново бе нанесен побой на един от неговите врагове. Очевидно членовете на бандата на Ценко Чоков, които са на свобода, правят всичко възможно да разколебаят проговорилите срещу него, без да се притесняват от полицията и прокуратурата.
17.08.2016, 11:22 часа
14885 16
Коментари

неутрален

28.05.2017, 18:30 часа
абе незнам ,но като ви гледам коментарите и как плюете май не ви е много чиста работата,това са май коментарите на един и същи човек колкото и да не разбирам,а да коментирате една жена каква е публично .....голям мъж си

,

28.05.2017, 18:30 часа
"laf" и "Pitur" Боже колко си неграмотен!

Резан-Циганин

28.05.2017, 18:30 часа
Ивайло Рачев ебе Кристина Каменова сестра на митко Пайнера който е в ареста с групата на Чоков ! Кристина Каменова е ебана от Ценко Чоков !!! Другарко Рачева вие сте се одавили преди да скочите във водата с мъжат си застанахте срещу брат си и ако не се лъжа във вашата секция на изборите бяха дописани фалшивите гласове за Чоков . Селото знае че сте една пропаднала пияница без морал съсипала семейството си и унизала децата си , дебела свиня като вас най добре да си сложи въжето !

da

28.05.2017, 18:30 часа
да

laf

28.05.2017, 18:30 часа
Smradove grozni i podobia na horaa tolkova ste prosti selqni che dumi nqmam veche za vas .A ako ima glupomer sus sigurnost Ivailo Rachev i cqloto mu semeistvo shte go prevurturtite .

Галиче

28.05.2017, 18:30 часа
шшш рачевата незнам какво сърце и каква плувкиня си но по присти селяни от теб и мъжа ти няма и заради такива като вас и групичката на Ценко в която е и мъжът ти цялото село е на това дередже и ако си мислиш че някой има претенций към бараката ви която вие наричате заведение жестоко се лъжеш ! Май само вие с наглия ви мъж имате някви претенций и се пишете за нещо , но не забравяйте че самочуствието ви е без покритие и хванете и си заровете главите в пръста че сте жалки и смешни !

Браво

28.05.2017, 18:30 часа
Браво г-жо Рачева! Вашия коментар разби бандата неграмотни идиоти които пишат тук.

Поля Рачева

28.05.2017, 18:30 часа
Съжалявам много Питъре,но си съвсем съзнателно в грешка защото знаеш , че не мъжа ми Ивайло Рачев е тръгвал да ме бие или изобщо за 20 години сме заедно с пръст не ме е докосвал , а други бяха бяха биячите и то сега наскоро.Престанете с помиярските си коментари за невинни хора , а точно вие които коментирате тези глупости сте главните виновници за упадъка на селото сега.Като сте мъже пишете се с истинските си имена а не с прякори.Добре зная кои са биячите на кравара днес , но обвиниха мъжа ми и никой не каза истината , че за пореден път го заварихме в царевицата и той го предопреди без да го докосва,кои са биячите на Цеци , но обвиниха отново невинни момчета и тях и мъжа ми ги изкараха изроди и то хора, които изобщо не знаят какво става , в действителност .Хора твърдехте , че уж сте за мира във селото а сега какво правите седите и се чудите на кой да навредите и заставате срещу децата ми .....повярвайте никоя майка няма да го позволи....сега вие се помислихте за безсмъртни и вечни като тормозите хората гоните ги от кафето и се опитвате да го затворите......Сега се опитвате да ме удавите,но......и то хора от които не съм го очаквала и до които съм била безрезервно.........превъзходен плувец съм и няма да ме потопите каквото и да правите ..имам сърце и душа и за разлика от вас и двамата с Ивайло Рачев имаме чиста съвест .......за разлика от вас....престанете вече , вие които злословите за хората по такива медии и вие които коментирате и обиждате след като не живеете тук....СТИГА!!!

нейзвестен

28.05.2017, 18:30 часа
По принцип и кръстника си има кръстник,а само 7,62 АК ще свърши работа.

Pitur

28.05.2017, 18:30 часа
Eiii Djonii taka kakto e jenen za sestrata na Veselin Tushinov taka Ivailo Rachev(muja i ) Sali Kasamuv i Cenko Chokov se bqha napili i nadrusali i trugnali da biqt sestra mu na Veselin Tushinov no za tqhno sujalenie tova tqhno nachinanie svurshi s neuspeh ,zashtoto tova che sa se napili i nadrusali za poreden put i izigra losha shega i izhvurchaha s na Cenko djipa prez mosta i se ozovaha s napodena prednica v barata ! No Cenko uspq i ot tova da izvleche dividenti prekri djipa (Toyota Tundra ) i izvika policiqta 5 dena sled slucheq che da moje da mu go pokrie kaskoto .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha