Какво възбужда истински мъжете, когато сте отгоре?

Какво възбужда истински мъжете, когато сте отгоре? Сексът има нужда от разнообразяване. Най-лесно и забавно това става чрез смяна на позите в леглото. Не е нужно да правите кой знае какви креватни гимнастики, за да разнообразите сексуалния си живот. Можете просто да изпълнявате добре познатите секс пози, но да ги правите качествено. „Ездачката“ или позата, в която жената е отгоре, е една от най-практикуваните след мисионерската. Не я пренебрегвайте и не мислете, че тя е скучна, защото ако я изпълните добре, партньорът ви ще е на седмото небе, а и вие.„Ездачката“ дава възможност за получаване на вагинална и клиторна наслада, но и за стимулиране на G-точката. Е, как да се представите зашеметяващо, когато сте отгоре?

Не спирайте да движите бедрата си
Някои жени просто застават отгоре и чакат мъжът да действа. После не се сърдете, дами, ако някои ви смятат за дърво. Бедрата трябва да се движат непрекъснато. Стискайте леко партньора си между тях. Движете ги нагоре и надолу около хълбоците му, сякаш правите танц.

Снижете тялото си към това на партньора си
Допрете тялото си до това на партньора си. Усетете близостта помежду си. Движете се напред и назад съвсем леко отначало. След това ускорете темпото, но не избързвайте рязко, за да не се измъкне пенисът му.

Легнете върху партньора си
Наведете се напред и опрете гърдите си в гърдите на партньора си. Това не само ще ви улесни в едновременното движение на разгорещените ви тела, но и ще даде възможност на партньора ви да участва активно. Повдигнете леко таза си и му дайте възможност той да определи темпото и дълбочината на проникването. Нека усети контрола, който му позволявате да упражни. Това ще го възбуди още повече.

Обърнете се
Обърнатата „ездачка“ е страхотен начин да стигнете до кулминацията. И за двамата партньори тази модификация на позата е шеметна. Тя дава по-голяма възможност за стимулиране на G-точката при жените, а за мъжете насладата идва от по-стеснения вагинален канал в тази поза.

Дайте свобода на движенията си
За много жени да са отгоре е кошмарно, защото се притесняват от това, че мъжът има широк поглед върху голото им тяло. Не се притеснявайте, дами! Мъжете обожават да гледат голото ви тяло и това ги възбужда още повече. Затова се разкършете. Покажете, че ви е приятно и не спирайте да се движите. Ще доведете партньора си до шеметен край!
26.08.2016, 13:33 часа
3226 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha