Знаете ли колко вида секс може да правите? Знаете, ама друг път...

Знаете ли колко вида секс може да правите? Знаете, ама друг път... От неловкия секс за първи път до дивото избухване, което завършва със счупено обзавеждане, може и с някоя и друга драскотина или нараняване дори, замисляли ли сте се какъв секс сте правили?

Сефте
Със сигурност не е нещо, което искате да изживеете повторно, нали? Но пък хубавото е, че всички сме минали през това и всички сме направили кариера в хоризонталното общуване, което ни дава правото да мислим, че сме се отървали от тази неловкост. Може би са за завиждане индивидите, които са били безпаметно пияни в подобен момент.

Първият съзнателен път
Отнема малко време и някой и друг кофти опит, но рано или късно идва моментът, когато се наслаждавате на секса, защото наистина знаете какво правите. Ако имате късмет да бъдете с правилния партньор, изживяването наистина си струва.

Секс след скандал
Е, това вече е истинска страст! Целият адреналин, нахлул в нас по време на екшъна, избуява в леглото или където и да било. Това определено е най-зашеметяващият секс. 

Див секс
За нищо не мислите в този момент, няма как! Губите контрол и нещо се сгромолясва с гръм и трясък. Струва си, нали? Случва се обикновено, когато връзката е невъзможна.

Сутрешният секс
О, колко е приятно да те събуди не алармата, а настроеният за сексуални наслади мъж до теб! Ще гледате гузно, когато се появите на работа, но в крайна сметка и шефът е човек, нали?

Сексът, който не вярвате, че сте правили
Играчки, BDSM, ролеви игри – няма лошо да опитвате нови неща. Няма значение дали в крайна сметка ще повторите или не, въпросът е, че трябва да опитате, за да знаете, че и това е възможно.

Без задръжки
Няма да сте съвсем наясно със себе си по отношение на сексуалните си желания, ако поне веднъж не ви се е случвало да загасите лампите, да усилите музиката и да се отдадете на всичко, което ви се иска, без да му мислите много-много. Пък на другия ден нещата ще си се върнат по нормалните им места.

Сексът за сбогуване
По една или друга причина се разделяте с обекта на сексуалните си желания или пък ви се налага да поддържате връзка от разстояние. Много вероятно е да е супер страстен, но и не много приятен за сърцето. Сълзите не са изключени.

Секс в изчекната поза, която няма да повторите
Много е възможно да се окажете насинени след акробатичните номера, които ви се е наложило да изпълнявате. Но пък вече знаете, че няма да ви се случи отново.

Супер шумния секс
Затова ще питаме съседите ви. Може и да сте си много скромни и тихи по принцип, но ако сте понатрупали стаж в сексуалните активности, поне веднъж ви се е случило да вдигнете достатъчно шум, че и другите да разберат с какво се занимавате.

Сексът, когато партньорът ви прави всичко
Хайде, признайте си, на всички ни се е случвало да си лежим мързеливо, докато партньорът си върши работата. Няма лошо, но не го правете често – ще ви замени, предупреждава beu.bg!
26.08.2016, 14:57 часа
2338 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha