Секс на пожар! Влезте в роля и побъркайте партньора си

Секс на пожар! Влезте в роля и побъркайте партньора си Как да избегнем скуката в леглото, която неизбежно се натрупва при по-дългите връзки? Дните след летните отпуски, които са заредили тялото с мераци, са идеалното време за това. Естествено не трябва да сте Анджелина Джоли, за да играете роля в "Секс на пожар", ала поне може да опитате. Направете го изненадващо с партньора си, на необичайно място, без да планирате и да се обяснявате предварително, пише Марица.
Влезте в измислена от вас роля и действайте. Подобни еротични изненади винаги вкарват мъжа в филм, и той не само няма да ви откаже, а и ще иска сериалът да се точи поне до Коледа. Планираните дни за сексуално общуване водят до изтощение на въображението и скука в леглото, както става с всичко, което изпълняваме по график. Докато в началото на свалката страстта и емоцията бликат от само себe си, при дългогодишните връзки те се уталожват. Затова е необходимо да положим известни усилия, за да събудим сексуалния ни живот, който вече е влязъл в коловоза на монотонността. Ако дамата измисли сценария и предизвика секс на пожар, тоест, изненадващ във всяко отношение, двойката ще се почуства като в началото, когато всичко е вълнуващо - различна енергия, непознато тяло, нови пози... Предлагаме ви да разиграете палав сценарий с интересни роли.
    
Изненадайте мъжа си или гаджето на работното му място в офиса. Влезте в ролята на негова служителка. Служебните отношения винаги са носили успех на секс сценариите. Може би, защото е много възбуждащо да си падаш тайно по шефа, който всички ненавиждат.
    
Добре е, ако имате възможност да се промъкнете в офиса в извънработно време, когато останалите колеги са се прибрали, за да се позабавлявате направо върху бюрото му. Може и в работно време, но тогава трябва да го замъкнете за екстремен секс в тоалетната. Най-важното е да не го предупреждавате за похотливите ви намерения.
    
При по-разкрепостените двойки жената може да провокира малко по-нетрадиционен секс - с белезници. Така че купете си един чифт, сложете задължителните шапка и го посрещнете само по риза, когато си дойде от работа. И преминете към действие.
    
Той трябва да е последния задръстеняк, за не влезе бързо в ролята на жертва на строгата полицайка. Дори и да не го е правил никога, а да го е гледал само по филмите. Вкъщи ще може да се развихрите и да го провокирате да направи това, което и през ум не му е минавало.
    
Съществуват варианти и двамата да се вкарате в сценария. Например той играе ролята на доставчик на пица, а тя го посреща по пижама. Решили сте да си поръчате пица за вкъщи, докато гледате романтична комедия. В един момент доставчикът звъни, но вие не можете да си намерите портмонето. Засрамена до краен предел питате „Има ли как да ви платя по друг начин?“.
    
 Палавият масажист и капризната клиентка. Вие сте богата и капризна дама, която има нужда да разпусне напрежението след изтощителните бизнес срещи. Ваша колежка ви е препоръчала услугите на въпросния масажист. За ваше огромно щастие той прави масажи на посочен от вас адрес - у дома, в офиса, където кажете. Най-същественото от всичко това е, че тези игри на изненадата обезателно ще възбудят заспалите ви сексуални чувства.
28.08.2016, 14:12 часа
1120 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha