Бързи и яростни! BMW се удари в дърво на алеята в Мездра

Бързи и яростни! BMW се удари в дърво на алеята в Мездра Лек автомобил BMW се е ударил в дърво на алеята в Мездра, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. По неустановени на този етап причини, шофьорът на немското возило загубил управлението над него при движението си към центъра на града и намачкал предницата си в дърво край пътя. Пристигналият патрул проверил с дрегер водача, който е на видима възраст около 30 години, и установил, че той не е употребил алкохол.
Ранени при катастрофата няма, а е пострадал само лекият автомобил, който се нуждае от ремонт на предната част.
По неофициална информация шофьорът от Мездра се е движел с превишена скорост и изпуснал контрола над колата, при което тя се забила в дървото вляво на движението си. Полицията продължава да работи по установяването на причините за инцидента. Минаващите в този участък трябва да го правят с повишено внимание, тъй като едната лента на пътя е блокирана от патрулката и катастрофиралия автомобил.
28.08.2016, 17:06 часа
9397 1
Коментари

дааа

28.05.2017, 18:30 часа
чукнал е каруцата и вече е по вестниците , другия път по стълбовете и дърветата ще му е снимката . дрифтър-усро . един як бой и му вземи каруцата да не убие някой невинен
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha