Боянов с гол, асистенця и греда за победа на "Кариана" с 2:1 срещу "Ком"

Боянов с гол, асистенця и греда за победа на "Кариана" с 2:1 срещу "Ком" "Кариана" спечели с 2:1 срещу "Ком" в мач от 3 кръг на Трета северозападна лига в Ерден. Домакините поведоха с 2:0, преди гостите от Берковица да намалят в началото на второто полувреме.
Срещата започна с начален домакински натиск и няколко пропуска. В първите минути Боби Боянов удари греда,  а после стреля в аут отблизо. В 20-та минута Александър Димитров бе изведен от Боянов в пеналта и стреля точно в близкия ъгъл за 1:0. Атаките на "Кариана" продължиха и Георги Цеков бе съборен в пеналта, а съдията Гановски с основание наду свирката. Боянов /на снимката приема поздрави/, който преди това бе направил няколко пропуска, бе точен от бялата точка и резултатът стана 2:0.
В началото на второто полувреме гостите се възползваха от неточност в защитата на Ерден и Дамянов намали на 2:1 с прехвърлящ удар над вратаря Върганов. Домакините изпуснаха още 4-5 положения с лека ръка, което срещу по-сериозен съперник може да се окаже фатално. В играта на "Кариана" се забелязваше леко подценяване, но класата на отбора не позволи изненади. Берковчани играха прибрано и търсеха своя шанс, който се отвори един път в началото на втората част, когато падна и голът за тях. Те обаче могат да са доволни от минималната загуба, защото в предните 2 кръга претърпяха сериозни поражения.
Съставът на "Кариана": Върганов, Иванов, Илиев, Цолов, Г. Георгиев, Н. Николов, Валентинов, Цеков, Игнатов, Б. Боянов, А. Димитров. Резерви Р. Рангелов, Й. Тодоров, Петков.
28.08.2016, 21:47 часа
1264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha