"Околчица" показа кой е шампионът в мач с 11 гола и два обрата

"Околчица" показа кой е шампионът в мач с 11 гола и два обрата Дербито на първи кръг във врачанската "А" областна група между "Околчица"/Моравица/ и "Скала"/Оселна/ завърши 6:5. Шампионите на 4-та и 5-та дивизии от миналия сезон спретнаха истински голов трилър, изпълнен с обрати и много голове. За капак мачът, който се игра в Зверино, се реши в добавеното време.
Гостуващият "Околчица" поведе с 3 гола разлика на полувремето и срещата изглеждаше решена. Иван Иванов - Мърдата даде аванс с 2 гола, а Цветан Николов и новото попълнение Боян Цеков - Доктора докараха резултата до 4:1. За символичните домакини се разписа Николай Гришев.
Последваха 30 минути за оселчани, които не само се върнаха в мача, но и обърнаха до 4:5. В центъра на събитията бе Гришев, който вкара още 2 гола /общо 3/, а Митко Георгиев и Иван Митов направиха обрата възможен.
Тогава Коно Жилковски направи гениален ход, пускайки в игра Георги Янев. Бомбардера /на снимката/, който не игра целия преден сезон заради контузия, изравни в последната минута, а в добавеното време асистира на Пепи Иванов за победния гол.  
28.08.2016, 22:29 часа
1575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha