Гледам и не вярвам на ушите си! Ники Турчето скочи на Калин Каменов

Гледам и не вярвам на ушите си! Ники Турчето скочи на Калин Каменов Грандиозен скандал е избухнал в сряда в община Враца, научи само информационна агенция BulNews.bg. В късния следобед кметът Калин Каменов поканил на среща собствениците на хотели в града, за да ги запознае с готвените промени в наредбата за местни данъци и такси. Градоначалникът съобщил на бизнесмените, че има идея да се увеличи туристическия данък, който трябва да се плаща в общинската хазна. Калин Каменов заявил, че се търси общински съветник, който да внесе предложението, тъй като повечето не желаели да се конфронтират с местния бизнес.
Изненадващо за всички собственикът на хотел „Хемус“ Николай Петров-Ники Турчето остро скочил срещу предложението на кмета. Представителят на задкулисието заявил, че хотелите са пълни с командировани, а не с туристи и ако от общината искат да увеличат туристическия данък, ще трябва да почнат да водят туристи във Враца. Присъствали на срещата разказват, че острата реакция на Ники Турчето толкова изненадала Калин Каменов, че той имал вид на човек, ударен с мокър парцал.
Случилото се звучи като легенда, тъй като собственикът на „Хемус“ е сред най-близките хора на кмета и след изборите си позволяваше дори да го насочва в работата му. Първите дни след победата Калин Каменов дори спеше в хотела на Ники Турчето и всяка вечер получаваше доза облъчване кой е добър и кой лош в града. Остава загадка дали кметът се е еманципирал от влиянието на скандалния бизнесмен над него или вчера са изиграли етюд, с цел отново да не бъде вдигнат туристическия данък.
По-късно Ники Турчето заявил пред колеги, че очаква с интерес кой общински съветник ще застане срещу него и ще внесе предложението за увеличаването на налога.
За политическите анализатори остава да коментират дали наистина той вече е срещу Калин Каменов, което ако се окаже вярно означава, че дните му като кмет на Враца са към своя край.
02.09.2016, 08:33 часа
22281 5
Коментари

Журнал боц

28.05.2017, 18:30 часа
Тази клика кога ще спре?! Кво Турче и "ТО"ли казва какво да се прави в един град?Те и заплата на работниците си не биха дали та камо ли данък да плащат!Какво е дало за обществото 'ТО' както и няколкото които вилнеят в града?НИЩО! И ако папарачето свие задник и им лиже техните няма да види кметство втори път.Ае че вече на тоя народ взе да му писва! А кмето папарак снимал Доган станал кмет.Ай сиктир и много "здраве" на дълбоката провинциална шуро-бадженащина и простотия.

мики

28.05.2017, 18:30 часа
мислех че ники вече не държи този хотел защото се загуби напоследък не го срещам често преди киснеше по цял ден там сега вече слабо го виждам даже и в града

гришо

28.05.2017, 18:30 часа
аман от селски мутри пишман бизнесмени

командиРовачно към задния двор

28.05.2017, 18:30 часа
Враца-Най-смешния град, с най-смешните бандити, най-смешните "тарикати", невиждана селяндурщина, крадци на дребно, там все още се крадат джанти и "магнетофончета" от автомобили, огледала и емблеми!!! А какви "олигарси" само уффф!!!!!Собственици на "хотели", ахахахахаха, ХОТЕЛИ-ахахахахахаха, ужас, ужас, ужасТ!!!Какви туристи У Враца бе господа "олигарси", какво да гледат цивилизованите хора?Как се бият по улиците, или 10-на напомпани празноглавци гледат страшно?Всъщност има една атракция, а именно дупките по улиците, признавам, невиждани са, дори нарочно няма как да са догодени така.

Командирован

28.05.2017, 18:30 часа
Враца - град на дребни олигарси и робите им. За това няма поминък за данъкоплатците.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha