"Миньор" и "Искър" спрян заради бой, "Околчица" с втора победа

"Миньор" и "Искър" спрян заради бой, "Околчица" с втора победа Срещата "Миньор"- "Искър"/Роман/ бе прекратена заради масов бой. При резултат 3:3, три минути преди края Иван Митов налетя на вратаря на романци и съдията Сайков спря мача. До този момент мачът на аутсайдерите бе интересен. Цоло Петров бе вкарал хеттрик за "Искър", а виновникът за инцидента Митов се отчете на два пъти за домакините от Згориград. 
В същото време "Околчица" срази с 5:1 "Огоста". В герой на мача се превърна Иван Иванов. Мърдата вкара 4 гола и подаде на Цветан Николов - Бербатов за петия. За гостите отчете обичайния заподозрян Пламен Първанов. С добри прояви се отличиха двамата вратари Пламен Маринов и Венимир Бенчев.
04.09.2016, 12:07 часа
1095 3
Коментари

Боби Михайлов

28.05.2017, 18:30 часа
Слабо ръководство във Враца на футболния съюз първенството и всички съдийски назначения се правят в килия №1 от мафиотите Бойчо Бойчев и Димитър Масурански, а сега се включва и криминално опасния Николай Кюпарски.

Бончо Генчев

28.05.2017, 18:30 часа
В първия кръг в Зверино е бит и свален на земята лигавия фут. съдия Ивайло Живков, а делегата Димитър Масурански е заливан и къпан с бира и наказаха отбора на Оселна за четири мача, а съдии и делегати невинни до кога. Оставка на футболния съюз Враца начело с младока Цветан Патеров и Веско Петков.

???????

28.05.2017, 18:30 часа
До кога тия слаби селски съдии Сайков от Мездра и делегата Веско Петков от село Чирен ще провалят мачове сега ще накажат отбора на Згориград без домакинство за пет мача.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha