Много изненади предлага третия Северозападен ловен събор в Чупрене

Много изненади предлага третия Северозападен ловен събор в Чупрене Между 3000 и 4000 души се очакват на третото издание на Северозападния ловен събор, който беше официално открит в 14 часа днес в центъра на Чупрене. Организатори на проявата са Ловно-рибарско сдружение "Миджур" съвместно с Община Чупрене и със съдействието на НЛРС-СЛРБ. На събора идват не само ловци, съобщи Владислав Антонов, ръководител на Ловно- рибарско сдружение "Миджур". 
"Ще бъдат разигравани награди, които могат да събудят интерес и у тези, които не са ловци. Гостите ще могат да наблюдават приготвянето на различни ястия от дивеч, а след това ще могат и да ги опитат. Ще има дегустация на гулаш, Бел муж, както и чевермета- сръбски майстори готвачи ще въртят на шиш три прасета...Вечерта ще има и музикално-забавна програма. Успордно с това ще бъде разиграна и тобола с атрактивни награди. Освен големите награди ще има и много други по-малки", добави Антонов. Утре съборът продължава. 

ПРОГРАМА ДЕН ПЪРВИ - 05.09.2016 г.:
-14:00 часа - Откриване на събора с приветствия от организаторите и официално поканени гости .
-Водосвет за освещаване на знамената на ловно - рибарското сдружение и дружини, както и за здраве и слука през новия ловен сезон.
-Раздаване на светения курбан.
-Състезание по стрелба с въздушна пушка, теглене на въже и други игри.
-Трофейна изложба, предлагане на храни, ловни аксесоари и продукти от местни производители в изградени щандове, както и ястия от дивечово месо, приготвени от български и сръбски кулинари.
-Атракции - приготвяне на чеверме /прасета/, които след това ще могат да се опитат от присъстващите.
-20:00 часа Музикално - забавна програма, Ди Джей и томбола с много атрактивни награди.
-Вечерта ще завърши с концерт на оркестър "ЮЖЕН ВЯТЪР" и солисти.
На желаещите да прекарат една незабравима нощ сред природата в подножието на Чупренския Балкан, се осигурява място за разполагане на палатки.
05.09.2016, 14:14 часа
1610 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha