Арестуван е баща, блудствал с 8-годишната си родна дъщеря

Арестуван е баща, блудствал с 8-годишната си родна дъщеря Арестуван е баща от град Каолиново, блудствал с 8-годишната си родна дъщеря. Случаят е станал в четвъртък след обяд в семейното жилище в панелен блок в градчето. Още същата вечер момиченцето е било освидетелствано в Шумен. Според неофициални източници имало неопровержими доказателства за блудство с детето. С него е правен анален и орален секс. Предполага се, че това не е за първи път.
Бащата, 44 годишният строител Гюнайдън С., го правел, когато е пиян.Семейството имало и по-голяма дъщеря, не е ясно дали това не се е случвало и с нея. Бащата бил строител, а майката работела към общината по временната заетост, метяла улици. Двамата нямали брак, но децата били техни. Той е турчин, тя ромка. В четвъртък бащата бил в къщи с 8-годишната си дъщеря и по-малкото й братче. След обяд ги пратил до магазина да му купят цигари. Като се върнали казал на малкия: „Ти иди да си играеш, ние с кака ти имаме работа”Прибрал момичето в стаята и заключил. Не е ясно дали момченцето е казало нещо на майка си, или тя се върнала по-рано от работа, но твърдяла пред съседи, че видяла всичко.
„Аз ги хванах”, викала тя. Подала жалба в полицията.Бащата насилник е арестуван в петък. Очаква се в понеделник в съда в Нови пазар да му бъде гледана мярката. Прокуратурата щяла да иска постоянен арест.Официални информация по случая няма, но това е обикновената практика на прокуратурата в Шумен. За полови престъпление на медиите не се съобщава нищо. Едва, когато делата влязат в съдебна зала, тогава се научава за подобни случаи.
11.09.2016, 13:31 часа
630 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha