Раздават по 50 лева на болни врачани

Раздават по 50 лева на болни врачани Обшинският съвет във Враца ще отпусне еднократна безвъзмездна финансова помощ на 7 болни врачани. 6-има от тях ще получат по 50 лева, а само един – 150.
Хората са избрани от комисията по здравеопазване и социални дейности към местния парламент. На основание приетите правила и критерии за работа комисията одобрила седмината болни и ще предложи да им бъдат отпуснати средства за лечение на предстоящото заседание на общинския съвет идния вторник.
Витан Митев от Враца, който е с диагноза злокачествено новообразование и е с 100% неработоспособност, трябва да получи сумата от 50 лева.  Толкова се очаква да вземе и Радой Аврамов от село Баница за лечение на неревматични болести на аортната клапа. Мъжът е с 95% неработоспособност. Даниел Иванов от село Върбица, който страда от бъбречна недостатъчност и също е със 100% т.н.р. също ще получи 50 лева. Останалите одобрени за съшата сума са: Боян Шибилев, също от Върбица, за лечение на хронична исхемична болест на сърцето; Петър Димитров от Враца със същата диагноза и Цено Пунчовски, който е с мозъчен инфаркт и 100% т.н.р. с чужда помощ.
Единственият, който трябва да получи по-щедро дарение от местните сенатори, е Бойко Божков от Враца. Комисията по здравеопазване е одобрила молбата за отпускане на еднократна финансова помощ в размер на 150 лева за лечение на злокачествено новообразование на стомаха.
23.09.2016, 13:49 часа
2465 1
Коментари

Загрижен

28.05.2017, 18:30 часа
Брей,много пари,много нещо.Едва ли ще успеят да ги похарчат,та това са дневните харчове на съветниците за кафе и други глезотийки.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha