Извънредно! Пиян циганин без книжка прегази 7-годишно дете и избяга

Извънредно! Пиян циганин без книжка прегази 7-годишно дете и избяга Млад циганин от врачанското село Бъркачево налетял с колата си върху 7-годишно момче и избягал след удара в петък следобед, научи информационна агенция BulNews.bg. Малкият Ради е с потрошени прешлени и крайници r след оказана му помощ в спешния център в Бяла Слатина е преместен във врачанската болница. Детето все още е с опасност за живота му, след извършените няколко спешни операции.
Момчето е от врачанското село Търнава, но било взето за отглеждане от приемно семейство в Бъркачево. Минути преди да бъде прегазено, детето тръгнало към местния магазин да си купи закуска, но така и не стигнало дотам. 25-годишният жител на циганската махала в Бъркачево Митко Венков влачил детето със старата си лада десетина метра, твърдят очевидци на удара. Водачът бил видимо пиян и побързал да натисне газта вместо да помогне на прегазеното хлапе.
Няколко часа по-късно полицаите открили беглеца при опит да напусне селото в колата на свой приятел. След задържането му в ареста на районното в Бяла Слатина ченгетата установили, че Венков е карал след употреба на алкохол и без книжка. По случая е образувано и досъдебно производство.
Според хората от Бъркачево най-малко двайсетина цигани от селото имали коли без да имат свидетелство за правоуправление и най-често карали пияни. Местните многократно сигнализирали за нарушенията в полицията, но според тях оттам изобщо не си правели труда да направят масова проверка в махалата, за да хванат нарушителите.
24.09.2016, 12:56 часа
13018 6
Коментари

ХА-ХА

28.05.2017, 18:30 часа
Митко Венков, контингент на SEBN - Мездра.

Мангалотрепач

28.05.2017, 18:30 часа
Отрежете му ташаците на тоя мангал-за да не продължи келявия си ген, след това в панделата да чука камъни доживот. Дейба и паразитит дейба, Хитлер II иде вашата кожа паразитска.

Българин

28.05.2017, 18:30 часа
"kvo wee" само като ти гледам циганската култура и начинът ти на писане мога да позная ,че си някой неграмотен мангал който дори не знае как се пише българин , но гледа да защитава другите мангали ! Ако беше българин дори и без книжка поне да е спрял да види как е детето ...

само линч

28.05.2017, 18:30 часа
И чии дедов държавата развъжда тия паразити мангалите!

Стражар

28.05.2017, 18:30 часа
Ако беше българин щеше да иде в затвора. Ама мисля че е крайно време да ви отрежем квитанциите плужици такива.

kvo wee

28.05.2017, 18:30 часа
slu4vase ami ako bese balgaren kvoooOO ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha