Червената чета и „Върколаците” завършиха 5:5

Червената чета и „Върколаците” завършиха 5:5 Червена чета „Радецки” и „Върколаците” от Ботевград сътвориха невероятен голов спектакъл в мач от Шампионка лига по аматьорски мини футбол. Двата тима си вкараха общо 10 гола и направиха равенство - 5:5. Първото полувреме бе сравнително равностойно и завърши при равен резултат 2:2.
През второто полувреме двубоят не само, че беше оспорван с много обрати, но бе изпъстрен и с множество съдийски грешки. В невероятна еуфория бяха играчите и на двата отбора, търсещи победата с хъс и спортна злоба. Отборът на червените се представи добре, въпреки че гостите от Ботевград играят от 10 години в този турнир и са доста по-опитни. Имаше много голови положения и пред двете врати, както и добри намеси на вратарите.
Заслужено за „Играч на мача” беше избран и награден със стек бира капитанът на „Върколаците”  Иван Мишев. Капитанът на Червена чета „Радецки” Алекси Христов също показа висока класа и даде добра оценка на тима си. Мачът беше много добър като ниво и публиката остана доволна. Кулминацията на турнира беше играчът Денис Гърлов от червените, който  се отчете с хеттрик. Александър Ангелов пък вкараха другите два гола в полза на домакините.
На 2 октомври предстои реванш в Ботевград, след който ще стане ясно влизащият в Шампионската лига. Загубилият придобива право на участие в Лига България на БАМФ.
24.09.2016, 13:12 часа
633 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha