Горе главата! Не размерът, а отношението към твоя пенис има значение

Горе главата! Не размерът, а отношението към твоя пенис има значение Не съм в състояние да бъда категоричен, но опитът в журналистиката ми помага да се изкажа, че размерът на пениса е една от най-дискутираните теми в световен мащаб, като всеобщото мнение е, че той трябва да е голям, за да имаш здравословен и постоянен полов живот. Истината всъщност е съвсем различна.
Едно американско проучване, включващо над 4000 мъже в полово активна възраст, пита следното: „Щастливи ли сте от размера на пениса си?“ Отговорите в 61% от случаите са утвърдителни, а след по-задълбочено интервюиране на доброволците се установило, че същите тези мъже са щастливи от активността си в завивките.
Това в никакъв случай не значи, че цели 61% от американците разполагат с лионски наденици в панталоните, а просто, че измеренията на пикалото им има значение, единствено ако самите те му отдават такова.
19%, които са твърдо разочаровани от мъжкото си достойнство, са показали точно обратните емоции. Заедно с останалите 20% тази група е била в пъти по-тъжна, ако мога да се изразя така, от „доволните“ си колеги.
Прибавяме към това изследване и женското мнение, което почти винаги сочи към това, че е по-важно да умееш да го ползваш, отколкото как изглежда, и ще установим, че размерът всъщност има значение, единствено когато самите ние му отдаваме такова.
Няма как да си умел в леглото, ако не си харесваш оная работа, пък дори тя да е 20-сантиметрова любовна писалка. Прекалено вероятно е да го сравняваш с гиджаните на свръхнадарени полови атлети, като Лексингтън Стил и Дани Ди и комплексът ти да идват от самия теб.
Бъдете уверение в магическата пръчка, дори да ви е трудно да я виждате от корема си, защото само така тя ще ви служи вярно и ще задоволява мацките навред.
24.09.2016, 16:14 часа
1423 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha