Трета поредна загуба за "Ботев" /Вр/ при U19

Трета поредна загуба за "Ботев" /Вр/ при U19 "Ботев" /Вр/ падна с класически резултат от "Септември" в София при U19. Срещата започна нещастно за нашите. Десет минути след началото Валентин Парасков си вкара автогол. Парасков, който заедно с друг защитник от юношеския тим Ластърджиев тренира с мъжкия тим бе изненадан от центрирана топка в полето, която отклони в собствената си врата. Домакините се възползваха от объркването на ботевци и четвърт час по-късно вкараха втори гол. След почивката мача се доиграваше. Врачани загубиха настроение и допуснаха трето попадение в своята врата. Краят дойде при 0:3. Загубата е трета поред за момчетата на Диан Петков в елитната група до 19 години. "Ботев" остана с 9 точка и заема 11-то място. Досага врачанският тим има 3 победи и 4 загуби в елита до 19 години.
Още по-зле стоят нещата за другия тим от Северозапада "Монтана", който допусна разгром. На свой терен у дома монтанци бяха разбити с 0:8 от водача "Славия". Цветомир Вачев реализира 4 гола за „белите”. "Монтана" е на 14-то място с 6 точки. "Белите" се възползваха от загуби на преките конкуренти "Ботев"/Пд/ и "Локо"/Пд/ и оглавиха класирането 
Останалите резултати от 7 кръг: "Лудогорец" - "Берое" 2:0, "Сливен" - "Черно море" 0:2, "Пирин" - "Ботев"/Пд/ 2:1, "Дунав" - "Левски" 2:1, "Верея" - "Локо"/Пд/ 2:0. "Славия" излезе начело с 16 точки, следван от двата пловдивски отбора с по 15. На 4-то и 5-то място са съставите на "Септември" и "Лудогорец" с по 13 точки.
24.09.2016, 22:13 часа
792 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha