Майстори на дрифта ще карат благотворително във Враца

Майстори на дрифта ще карат благотворително във Враца Майстори на дрифта от цяла България идват в неделя във Враца, за да участват в благотворителна кампания в помощ на Дневен център за деца и възрастни „Зорница“. Началото на шоуто ще бъде в 10.00 часа на картинг пистата и се очаква зрелището да продължи до 15.00 часа.
Организатори на благотворителното събитие са „БМВ Тийм Враца“, „Враца дрифт тийм“, „БМВ Клуб България“ и СНЦОПДПЛИЗ „Зорница“. Целта на кампанията е събирането на средства за закупуването на медицинско оборудване за дневен център „Зорница“. Водещ на събитието ще бъде Владимир Ваклинов.
За първи път врачани ще видят стънт шоу, което представлява майсторско управление на пистови мотори и АТВ-та.
Пилотите, които ще демонстрират своите умения във Враца, са спечелили призови места на състезания в страната и Европа. Поканени са и водещи чуждестранни майстори на дрифта, които на този етап се очаква да пристигнат.
Средствата ще се събират в специални кутии за дарения, които ще бъдат носени от упълномощени момичета в тематични тениски. Входът за благотворителното събитие е само 2 лв., като публиката ще може да влиза през горния вход на картинг пистата.
29.09.2016, 15:13 часа
4255 1
Коментари

Adventur

28.05.2017, 18:30 часа
Услуги спам-рассылок по базам Услуга: Рассылка по РУ базе Услуга: Рассылка по Микс базе Услуга: Рассылка по DLE сайтам Стоимость любой рассылки 95 долларов. Результаты рассылки: 1. Гарантированный прирост ссылок. 3. Тысячи переходов с форумов по ссылкам от прогона. Условия работы 1. Работаю только по полной предоплате. 2. Оплата на Webmoney 3. По договоренности возможна оплата на другие платежные системы Реквизиты для оплаты: Webmoney кошелек: Z958186834482 В примечаниях платежа указывайте свои Контакты.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha