Скандал! Фирма на КОЙ спечели обществена поръчка, ще ни разяснява как да гласуваме

Скандал! Фирма на КОЙ спечели обществена поръчка, ще ни разяснява как да гласуваме Фирмата собственик на ”7 дни спорт” ще ни разяснява как да гласуваме, става ясно от решение на Централната избирателна комисия, публикувано на сайта й.
Фирмата е "Ес Ти Би Комюникешънс" с управител Велимира Костова. Фирмата е съсобственик на "7 дни спорт - Ес Ти Би Комюникейшънс", която пък притежава "7 дни спорт" със собственик Юлий Москов. Не е тайна, че той е един от прибилжените до модела КОЙ и негово самоотвержен защитник.
Поръчката е на стойност 110 000 лева без ДДС, а предметът й - консултантски услуги при реализиране на разяснителната кампания за изборите и референдума.
На второ място е класирана "Апра" ООД, а на трето - "Кота 97". Поръчката за разяснителната кампания за изборите и референдума пък е дадена на фирма на актьори от групата Братя Мангасариян. Тя е за 69 500 лв. без ДДС. "Премиерстудио Плюс" със собственици Владислав Петров, Силвестър Силвестров и Николай Мутафчиев ще изработи лого, слоган, визии и клипове за кампанията.
За апетитната поръчка са се борили и "Междинна станция" на Иван и Андрей, и "Продуцентски център футура вижън" на Георги Крумов, които са класирани съответно на второ и на трето място.
Интересен е фактът, че при първото обявяване на обществената поръчка през септември не се е явил нито един кандидат и след удължаване на срока за подаване на оферти от ЦИК са разпратили покани до 10 избрани лица. Получили са три оферти и са избрали тази на "Премиерстудио Плюс".
04.10.2016, 15:14 часа
541 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha