Пациент замери с мъртва котка лекар, наби го и припадна

Пациент замери с мъртва котка лекар, наби го и припадна Трагикомична история се разиграла във Владивосток, където мъж отишъл при ветеринар, хвърлил мъртвата си котка в лицето му, предизвикал скандал и сбиване, а после припаднал, съобщи тв „Звезда”.
Авторите на статията уточняват, че инцидентът станал още през лятото, но става известна сега, след като прокуратурата прекратила производството по случая, независимо, че при побоя над ветеринаря, пациентът успял да му счупи носа.
Причината за конфликта била смъртта на котката, за която собственикът обвинил ветеринаря. Лекарят на този етап не е доволен от факта, че досъдебното производство се прекратява и смята да потърси справедливост. В клиниката, в която работи, колегите му също са на мнение, че не той е виновен за смъртта на животинчето.
„Котката е била притисната с прозорец или от собственика, или от някого от неговото обкръжение. Проблемът е, че стопанинът на животинчето потърсил ветеринарна помощ не веднага, а чак, когато станало ясно, че то изпитва адски мъки, които дори по-скоро били предсмъртна агония”, съобщиха от клиниката.
„При подобни обстоятелства да се спаси питомеца е почти невъзможно. Травмите по котето са били толкова жестоки, че стопанина дори да бил потърсил лекарска помощ незабавно след инцидента, едва ли би имало полза”, допълват колегите на потърпевшия ветеринар.
05.10.2016, 15:20 часа
743 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha