8 мита за мъжкия "пакет", в които трябва да спреш да вярваш

8 мита за мъжкия "пакет", в които трябва да спреш да вярваш Съществува голямо разнообразие от митове и слухове за пениса! Повечето от митовете се разпространяват от мъжете, за да ни подведат! Ние решихме да разсеем най-често срещаните от тях, пише cosmopolitan.bg.

1. Размерът на пениса му е пропорционален на размера на краката. Уви, това е просто най-популятното погрешно схващане. В действителност няма абсолютно никаква връзка между номера на обувките му и дължината на пениса!

2. Липсата на ерекция означава, че той вече не е привлечен от теб. Това не е вярно. Причините могат да са най-различни като, например, стрерс, алкохол, умора и други.

3. Можеш да го счупиш, ако си невнимателна. Не, разбира се! Може да се повреди гъбестата тъкан, която е пълна с кръв, но  това не е фрактура на кост в своя конвенционален смисъл.

4. Спермата е магичен еликсир. Мъжете твърдят, че трябва да гълташ спермата, защото това е полезно и дори ще ти помогне да отслабнеш! Въпреки това някои хранителни вещества са налице.

5. По-големият размер е по-добре. По неизвестни причини размерът на пениса е повод за гордост при мъжете, но от гледна точка на практическото им приложение, е съмнително постижение!

6. Той не се чувства добре с презерватив. Всички предимства на презерватива далеч надхвърлят този въображаем проблем. Ако в действителност има некомфорт, съществуват и ултра тънки презервативи.

7. Той усеща вътрематочната спирала. Това е невъзможно, защото спиралата е скрита буквално вътре в матката, зад шийката!

8. Трябва да е прав като стрела. Леките отклонения като линия, форма са абсолютно нормални и естествени.
07.10.2016, 11:44 часа
962 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha