Пожарна и полиция отцепиха врачански квартал заради теч на газ

Пожарна и полиция отцепиха врачански квартал заради теч на газ Екипи на полицията и пожарната са отцепили цял квартал на Враца заради спукана тръба от газопреносната мрежа, видя първо BulNews.bg. Достъпът до квартал „Сениче“ е ограничен, тъй като има теч на газ, а във въздуха се носи силна миризма.
Инцидентът е станал преди минути на улицата под хипермаркет „Лидл“, при пряката за блоковете 67, 68 и 69. Авариен екип на фирмата „АресГаз“ работел по проблем в газопреносната мрежа в района. По първоначална информация служителите спукали тръба и започнал силен теч на газ.
Няколко екипи на полицията са отцепили периметъра. На мястото има два автомобила на районната служба за пожарна безопасност и защита на населението, които са в готовност за действия при евентуален проблем. В момента служители от „АресГаз“ работят по отстраняване на проблема. 
07.10.2016, 16:25 часа
9512 2
Коментари

корлеоне топлото

28.05.2017, 18:30 часа
по-големи измамници от топлофикация няма.Ние сме топлофикация не ни търсете , сами ще дойдем при вас и няма да ни откажете офертите !!!

Да

28.05.2017, 18:30 часа
Това ни чака с тази газификация! Ама нали целта е да фалират Топлофикация, а че е много по - опасно и доста по -скъпо, никой не отчита този факт. Попитайте някой жител на газифицираната Мездра да Ви каже какви луди пари плащат за отоплението си на газ , ама докато ги зарибиха им пускаха "Гювеч", а сега да им е яка гърбината! Така ще стане и при нас. От целият процес на газифициране ще ни остане разкопания град!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha