Бразилия смая света с конкурс по бикини за „Мисис баба”

Бразилия смая света с конкурс по бикини за „Мисис баба” Обикновено към участничките в конкурсите за красота предявяват дълъг списък с изисквания. Участничките също така трябва да се вместят и в строги възрастови рамки. Точно това изискване е действало с пълна сила и за участничките в конкурс по минибикини в Бразилия. Всички модели, които взели участие в състезанието, били с прекрасни фигури и релефни форми. И отговаряли на най-важното предварително условие – да са прехвърлили 50 години и да имат внуци.
„Годините не са беда за нас”. Това било мотото на конкурса и участничките го доказали на практика, за което свидетелстват снимките. Дори езикът трудно може да се обърне и да кажете, че това са баби.
Естествено, че и пластичната хирургия си е казала думата тук. Но тези резултати в никакъв случай не са нейна изключителна заслуга. По-скоро те са плод на постоянната и упорита работа над себе си и своето тяло. Тези жени доказват, че 50 години не са повод за униние, защото жената е прекрасна във всяка възраст.
50 години това е поредният етап от живота, който дарява нов разцвет от сили и енергия. Но всяка жена решава сама за себе си дали да се подмладява или да се приема такава каквато е…
10.10.2016, 10:26 часа
4368 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha