Явор Хайтов отиде на клетвата на новоизбрания кмет на Синьо бърдо

Явор Хайтов отиде на клетвата на новоизбрания кмет на Синьо бърдо Заместник-председателят на 43-то Народно събрание и врачанския депутат Явор Хайтов присъства на извънредното заседание на общинския съвет в Роман вчера /11 октомври/, на което клетва положи новоизбраният кмет на село Синьо бърдо Петя Милева.
„Пожелавам ти преди всичко да си здрава и все така усмихната“, обърна се към Милева народният представител. „Не забравяй ангажиментите си към хората, но и ги карай да пеят и да танцуват, защото това ще ги накара да се чувстват по-млади“, допълни Хайтов.
Милева призна, че пред нея стоят два основни проблема за решаване – безработицата и сигурността. „Ще продължа да работя в духа, в който и досега сме го правили“, обеща новият кмет на Синьо бърдо, която от години работи в кметството.
На 2 октомври на извънредните кметски избори Петя Милева, която беше издигната от „Народен съюз“ и подкрепена от ВМРО и БСП, спечели поста, събирайки 210 гласа срещу кандидатката на ГЕРБ Трендафила Иванова, за която гласуваха 152 души. До вота в Синьо бърдо се стигна след кончината на дългогодишния управник Цветан Йотов, който изкара 4 мандата и половина.
12.10.2016, 09:36 часа
712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha