Цецка Цачева във Враца: Качественото образование е гарант за силна нация

Цецка Цачева във Враца: Качественото образование е гарант за силна нация Успявам в това, което правя, защото не деля хората по пол, възраст и произход. За мен всеки човек е ценен като умение и знание. Мога да комуникирам с всички. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работещите във фирмата за производство на кранове O.M.S. Saleri във Враца.
„Убедена съм, че можем да имаме по-голямо развитие като нация, ако имаме качествено образование и ако насърчаваме постиженията в сферата на науката“, обясни тя. Цачева бе категорична, че когато се поемат ангажименти, те трябва да се изпълняват.
„Искаме подкрепата на всички български граждани, без да делим хората. Ние с Пламен Манушев сме силен екип. Искаме българите да ни ценят по това, което вършим – стореното от ГЕРБ, провежданите от нас политики, са за всички хора, не само за нашите симпатизанти“, обясни още Цецка Цачева.
„Радостен съм, че се създават нови работни места във Враца и младите хора могат да останат и да работят тук. Благодаря ви за подкрепата към кмета Калин Каменов, защото няма как да се постигат реални политики за хората, без съвместната работа между местна, законодателна и изпълнителна власт. Нуждаем се отново от подкрепата на всички граждани за Цецка Цачева и Пламен Манушев – следващите президент и вицепрезидент на България“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той изрази убеденост в качествата на Цецка Цачева да заеме президентския пост. „Г-жа Цачева заслужава да дадем подкрепата си за нея с номер 17 в бюлетината, защото тя се отнася с хората така, както и преди десет години, преди да влезе в политиката. Нуждаем се от подкрепата на жителите на Враца, за да може Северозападна Бъългария да получи повече средства, осигурени от правителството на Бойко Борисов.  Всички български граждани трябва да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, за да не влезе страната ни в спирала на политическа нестабилност“, категоричен беше Цветанов.
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че е приятно изненадан от капацитета на това високотехнологично предприятие, което се намира във Враца. „Радвам се, че има млади хора, поели по този път“, обясни той. Според вицеадмирал Манушев няма по-подготвен човек за президент на България от Цецка Цачева. „Нуждаем се като човек от нея – истински, народен, балансиран човек, който да успокои напрежението в държавата, което провокират нашите опоненти. Били сме силни, когато сме бил единни като нация. Това е жизнено важно, за да продължим напред в развитието си като фактор в Европа и в света“, обясни Пламен Манушев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
13.10.2016, 08:30 часа
2295 6
Коментари

До №1 "гражданин"- мишок

28.05.2017, 18:30 часа
"Кметчето" е избран от гражданите на община Враца. Ако не ти харесва, ти се скрий в миша дупка!

питане

28.05.2017, 18:30 часа
А вие припознахте ли генералчето- фурнаджийска лопата за бащица, а? Вижда се, че е голям оратор- две думи не може да каже на кръст! Личи си, че е голям политик- няма си и представа от тези отношения- не посмя да се яви на дебат с Цачева по НТ! А кандидатката за вице Йотова с образ на макак и доказана последователка и гореща привърженичка на Сорос? Имате си и майчица- любовницата на генералчето, който без да се разведе демонстративно се явява с нея! Честит батюшка и майчица, припознавачи!

!!!

28.05.2017, 18:30 часа
Ах, мамааааа...

Приемам

28.05.2017, 18:30 часа
Цецка Цачева за всичко -за майка,за баща,но за президент не става.Наистина прилича на Депардийо и няма как да направи добро впечатление и най-невзискателните.А пък като започне да говори ти иде да гласуваш за друг.Беден речник,заучени фрази и прозираща некомпетентност.

До герберските подлоги

28.05.2017, 18:30 часа
Герберизъм, е най уродливата форма на комунизма, защото се прави, от хора изгонени дори от комунистите, мутрите и хора сменили повече от 2до3 партий, но всички са били комунисти или пък са от комунистически фамилии, некадърници, които, ако не са държавните и общински столчета не могат да се обуят! На фотосите ще откриете доста такива

Гражданин

28.05.2017, 18:30 часа
Незнам що се не скрият някъде заедно с кметчето!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha