Ресторант „Вили“ е новият хит за любителите на добрата кухня във Враца

Ресторант „Вили“ е новият хит за любителите на добрата кухня във Враца Хитовият ресторант „Вили“ във Враца посреща есента с нов облик, съобщи собственикът Слави Нинов. От скоро заведението, което се намира на пл. „Родина“, е разширено и с обновен интериор.
Любимият на врачани ресторант „Вили“ вече може да посрещне до 160 гости в приятна обстановка, която е все по-предпочитана от жителите и гостите на града за кръщенета, сватби и фирмени банкети. Новата визия на култовия врачански ресторант съчетава в себе си ярко червени сепарета и красиви дървени маси. За организираните събития има и осигурен DJ, който е готов да изпълнява музикалните желания на клиентите.
Освен приятната обстановка, ресторантът се слави с добрата си кухня и ниските цени. Менюто на заведението също е обновено и приятно изненадва клиентите. Към досегашните вкусотии от традиционната българска кухня, свежи салати, апетитни пици, изкусителни десерти и специално подбрани чуждестранни ястия, ресторант „Вили“ добавя и разнообразие от рибни специалитети и коктейли за почитателите на средиземноморската кухня, както и няколко традиционни италиански ястия. Акцент е поставен и върху напитките, които могат да задоволят различните предпочитанията и на най-капризния посетител.
Ресторант „Вили“ предлага топла храна за дома и офиса, като тя може да бъде поръчана на тел. 0879265010. Резервации за запазване на места и организиране на тържества се приемат на същия телефон.
Голямата изненада за клиентите на заведението обаче тепърва предстои. Слави Нинов издаде, че за празниците в кухнята на ресторанта му ще влезе известен шеф-готвач, който ще преобърне вкусовите рецептори на всеки клиент на заведението.
13.10.2016, 14:51 часа
17905 11
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha