Втори случай на насилие над животно в "Меден рудник"! Психопат отсече предните лапи на котарак

Втори случай на насилие над животно в "Меден рудник"! Психопат отсече предните лапи на котарак Пореден случай на насилие над животно потресе Бургас. Този път става въпрос за ж.к. "Меден рудник", където 2-годишно коте е осакатено до неузнаваемост от психопат. Само преди десетина дни садистът Живко изкорми кърмеща котка пред очите на десетки бургазлии, съобщи "Бургас24.бг".
Животното е домашно и се казва Теодор. Мъжът, който се е грижел за него, установил липсата му преди десетина дни и неколкократно се опитвал да го намери. Открива го седмица по-късно в ужасяващо състояние. Предните лапи на Тео са отсечени, а опашката му е начупена на няколко места. Раните все още са кървели, когато мъжът открива любимеца си.
За щастие, не е било прекалено късно - в момента котето се възстановява и има всички шансове да се радва на оставащите си осем живота.
"Не е за вярване, какъв изрод може да причини подобно нещо на живо същество. Този психопат не просто е отрязал лапите на Теодор, но и се е гаврил с него. Трябва веднъж завинаги да се вземат мерки и подобни жестокости да бъдат наказвани със цялата строгост на закона", категоричен е човекът.
16.10.2016, 16:42 часа
602 2
Коментари

Животно

28.05.2017, 18:30 часа
Нали се сещаш Човек-о,че утре същия тоя изрод,който защитаваш може да откъсне и твоите ръчички?Или те може би не ти трябват вече?

Chovek

28.05.2017, 18:30 часа
Horata ne im puka che umirat hora i ima tolkova mnogo ubiistva,a sujelqvat nqkakvi tupi vushlivi kotki.Neka da namalqva populaciqta im i bez tova nosqt samo bolesti
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha