​Фирма от Враца продава мебелите на английската кралица

​Фирма от Враца продава мебелите на английската кралица Мебелен магазин „Роси“ във Враца организира уникално парти с награди за своите клиенти, научи BulNews.bg. Голямата награда от 500 лева може да грабне всеки един от тези, които закупят стока от магазина до Коледа, когато ще се проведе и самата томбола. Собственикът на магазина Николай Жоров разкри, че всеки има шанс да спечели, дори и с покупка на стойност от 1 лев.
Идеята да зарадва клиентите си Жоров ще осъществи за втора поредна година, като този път на купона в магазина ще има апетитно печено прасенце, домашно вино, баници и други деликатеси. На Коледното парти ще бъде изтеглен късметлията, който с наградата – чек за 500 лева, ще може да се сдобие с мебел или друга стока по избор. Магазин „Роси“ предлага нови и втора употреба мебели директен внос от Англия. Магазинът се зарежда всеки месец с огромно разнообразие от модели и стоки за дома, градината и офиса. В него клиентите могат да намерят както съвременни стоки, така и антики, класически мебели и посуди. Предлагат се уникални дивани от естествена кожа и висок клас - Честърфийлд, Релакс и други, но на достъпни цени.
В колекциите са включени масивни дъбови маси и столове, холни гарнитури с богата украса от дърворезба и великолепно обработена кожа, старинни шкафове и скринове. Налични са и уникални секции, кожени и дървени спални, ратанови мебели за градината, офис бюра, огледала, картини, сувенири и техника – телевизори, печки, перални… Сред богатия асортимент има за всекиго по нещо. Магазин „Роси“ отвори врати преди около година и бързо стана известен сред ценителите на качествените и красиви мебели. Той се намира в ж.к. „Дъбника“ пред блок 32, а работното му време е от 9 до 18.30 часа. Всички модели мебели могат да бъдат разгледани и във фейсбук страницата /Мебелен магазин Роси/ на магазина. С предварителна заявка, клиентите имат възможност да се запознаят и със стоката в склада на фирмата. За още по-голямо удобство от магазина предлагат и безплатен превоз на закупената стока за Враца и близките населени места. При по-големи покупки също се осигурява безплатен превоз, дори да е за по-голямо разстояние. Отговори на вашите въпроси може да получите на телефонен номер: 0878495695
17.10.2016, 09:35 часа
14616 2
Коментари

капиталист

28.05.2017, 18:30 часа
качествени мебели от чужбина на ниски цени !

rrrr

28.05.2017, 18:30 часа
REKLAMATA PLATENA LI E
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha