Подаваме заявление за изборите и по електронен път

Подаваме заявление за изборите и по електронен път Заявления за вписване в избирателния списък по настоящ адрес, за гласуване с подвижна избирателна кутия или за изключване от списъка на заличените лица могат да се попълнят и в електронен вариант при интерес на избирателя преди изборите за президент и вицепрезидент и провеждането на национален референдум. Условието е гражданинът да има електронен подпис, а самото заявление може да се намери на страницата на Община Видин, в секцията за провеждането на избори и референдум. Това каза секретарят на Общината Иванела Андреева.
"Попълване на заявление по електронен път, тоест тези граждани, които имат електронен подпис, биха могли да се възползват от попълването на електронната бланка на заявлението. За останалите информацията е достъпна на електронните табла, на които периодично ще тече информация за изтичащите срокове. Във вариант обява- на таблата във всички населени места на общината. Въпроси могат да бъдат задавани към нас и към наши експерти във връзка с гражданско състояние или каквито и да е въпроси по повод на произвеждането на изборите и на референдума на телефон 094 609 402", посочи Андреева. 
В почивните дни, когато има изтичащи срокове, свързани с провеждането на изборите, ще има дежурни общински служители, както и дежурни във всички населени места в общината, увери Иванела Андреева.
17.10.2016, 11:57 часа
558 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha