Инат! Банчев пак иска „главата“ на Нисторов

Инат! Банчев пак иска „главата“ на Нисторов Председателят на групата общински съветници от „Либерален алианс“ Борислав Банчев за пореден път ще внесе докладна в местния парламент за освобождаването на Илиян Нисторов от длъжността контрольор на БКС – Враца, научи BulNews.bg.
Припомняме, че това ще е третият опит на Банчев да свали Нисторов от поста му и да закрие самата длъжност. Това се налага, след като на предното заседание на общинския съвет предложението му бе прието и контрольорът запази поста си благодарение на общинските съветници от групата на ГЕРБ.
В мотивите към докладната Борислав Банчев посочва, че с оглед натрупаните задължения към персонала на комуналното дружество, които са в размер на 17 000 лева, за него е недопустимо да има подобна длъжност в общинското предприятие и тя да бъде оглавявана от този човек.
Според него при внимателен прочит на договор за възлагане на контрол на „БКС“ ЕООД – Враца на Илиян Нисторов ясно се вижда дублирането на права и задължения на контрольора с тези на управителя на комуналното предприятие.
„Нещо повече – контрольорът получава месечно възнаграждение в размер на 25% от минималната месечна работна заплата за страната, като на всяко тримесечие, в зависимост от постигнатите през него стойности на показателите и критериите, се преизчислява месечното възнаграждение на контрольора“, пояснява Банчев.
„Изхождайки от гореизложеното и уповавайки се на факта, че длъжността „контрольор“ по никакъв начин не рефлектира положително върху подобряване работата на дружеството, а напротив – то продължава да увеличава своите задължения към персонала, предлагам да бъде закрита длъжността „контрольор“ на „БКС-Враца“, допълва Банчев. 
18.10.2016, 08:13 часа
2078 7
Коментари

Баце

28.05.2017, 18:30 часа
Е-е-е-ех, а как подтичваше подир Цветан Цветанов Контрольора онзи ден, и то насред "Пробива", когато последния беше дошъл във Враца с Майката на нацията, жалка и смешна картинка.

До Бай духай

28.05.2017, 18:30 часа
А ДПС- най анти българската партия, която ти духачо подкрепяш, какво е? Няма по уродлива партия от нея- тази която ти видимо обслужваш, и чийто официален представител е фатмака Банчев!!! Разберете, няма как да превземете Враца!!! Губите територии, аркадаш и е време да се кротнете- при ББ и К. Каменов не се позволяват обръчи от фирми за източване на държавата- най общоизвестна и доказана практика на ДПС!!!

бб

28.05.2017, 18:30 часа
Г-н Нисторов може само да е благодарен на Б.Банчев. Едва ли има нормален човек във Враца и врачанско , който да не симпатизира на всеки, по който Банчев плюва.

До Кмета

28.05.2017, 18:30 часа
Кмете, въпреки, че Нисторов ,игра "победното" хоро на площа Хр.Ботев, той преди е играл и ламбада с комунистите, а и "теменета " е правил само да докопа службица, но като го разберат какво прави и какво може, всички му свирят МАРШ! Ако мислиш, че мъж към 60 години играе хорце от сърце,се заблуждаваш много, този е с всички които са на власт, договора му беше продължен от Н.Иванов, а ти засега показваш, че не робуваш на традициите! Затова спокойно му тегли един МАРШ!

АВРАМ БАКАЛИНА

28.05.2017, 18:30 часа
Само в България се търси на човека работа, докато в ПИТОМНИТЕ страни се търси за работата човек. Стига с тоя уродлив "комунизъм" бре хора. Тоя Нисторов винаги е бил номенклатурна фигура. И преди 10 ноември и след него. Как не му омръзна да лиже задниците на тези които са на власт?

до Бай х.й

28.05.2017, 18:30 часа
партий - Неграмотно !

Бай хуй

28.05.2017, 18:30 часа
Герберизъм, е най уродливата форма на комунизма, защото се прави, от хора изгонени дори от комунистите, мутрите и хора сменили повече от 2до3 партий, но всички са били комунисти или пък са от комунистически фамилии, некадърници, които, ако не са държавните и общински столчета не могат да се обуят! Нисторов е актуалния представител на герберизма във Враца и усилията да се премахне от яслата по демократичен път,са напразни, защото го поткрепят герберасти общински съветници! Но някой ден той/ илидецата му/ ще върнат до стотинка заграбеното!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha