Дневен хороскоп за 20 октомври

Дневен хороскоп за 20 октомври Овен
Денят обещава ново начало за онези от вас, които наистина искат да се променят към добро. Не се страхувайте да се разделите с някои ваши качества, особено ако не ви носят полза. 

Телец
Сега може да ви се струва, че това положение ви устройства, но напрежението у вас расте. Скоро няма да може да си затваряте очите за това, което ви мъчи.

Близнаци
Денят е предназначен за нови знания и опит. Бъдете отворени към всяка информация, която се изпречи на пътя ви. Допълнете събитията с нова книга.

Рак
Днес ви е писано да ви върви във всичко, което пожелаете. Единствената уловка е много добре да си дадете сметка какво точно си пожелавате и дали желанията ви ще са същите в скоро време.

Дева
Този четвъртък от вас ще се изиска да сте много по-съсредоточени в работата си. Ще се наложи да изхвърлите всичко останало от главата си, за да не допуснете сериозни грешки.

Лъв
Този четвъртък може да ви се стори безкраен. Въоръжете се с всички ваши любими начини за измъкване от дупка. Музика, любима храна, разговор с приятел. Използвайте всички средства.

Везни
Денят ще ви накара да се замислите за миналото. Ще нахлуят спомени. Не ги гонете, каквито и да са. В тях се крие разрешението на важен въпрос за вас.

Скорпион
Денят ще ви наложи да контактувате с много хора. От вас ще се изисква не само търпение, но и умението да чуете какво ви се казва. По-късно ще се наложи да повторите нечии думи.

Стрелец
Сега е много важно да бъдете такива каквито сте, но в най-добрия си вариант. Инатът и отмъщението оставете в миналото. Те не са ви нужни. Замислете се над последните събития.

Козирог
Днес някой ще ви направи подарък. Може би няма да е това, което сте очаквали, но човекът това има да ви даде. Не забравяйте, че няма как някой да е наш огледален образ.

Водолей
Денят ще е благосклонен към вас. От вас се иска само да сте искрени. Това е достатъчно, за да ви е лесно да положите необходимите усилия и да преодолеете поредното препятствие.

Риби
Този ден ще ви даде възможност да покажете уменията си. Не жалете сили. Резултатът ще е повече от очакван, а наградата още по-голяма.
 
20.10.2016, 08:19 часа
1245 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha