Си Ен Ен: Хилари спечели и последния дебат

Си Ен Ен: Хилари спечели и последния дебат Хилари Клинтън е победител в третия и последен дебат между кандидатеие за президент на САЩ. Това сочи проучване, направено от телевизия Си Ен Ен, която е известна с подкрепата си за Демократическата партия.Според допитването, 52% от избирателите вярват, че Клинтън е спечелила 90-минутния дебат, проведен в сряда вечерта в Лас Вегас. Подкрепата за кандидата на Републиканската партия Доналд Тръмп е 39%.
Така, според данните на Си Ен Ен, Клинтътн е спечелила и трите предизборни дебата. Привържениците на демократите са били 36% от гласувалите, а на републиканците – 29%. 6% от запитаните са посочили, че Тръмп е прекарал по-голямата част от дебата в нападки срещу Клинтън.
Последният предизборен сблъсък се случи, след като в рамките на 10 дни 9 жени обвиниха милиардера в сексуални посегателства. Медиите изтъкват още, че по време на конфронтацията Тръмп на няколко пъти прекъсвал Клинтън, наричайки я „такава гадна жена”.
Според допитванията, Тръмп отново е надхвърлил очакванията, след като 6 от 10 зрители на дебата са посочили, че той се е представил по-добре, отколкото те са предполагали. 44% са заявили същото за Клинтън.
20.10.2016, 09:17 часа
496 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha