Само за дами! 7 неща, с които плашите мъжете

Само за дами! 7 неща, с които плашите мъжете Почти всяка жена има случай в живота си, когато смята че е открила идеалния мъж, но изведнъж, той просто изчезва от живота ѝ, без обяснения. Ако сте преживели подобно нещо, сигурно сте се чудила какво, по дяволите, се е объркало. Много е вероятно да сте изплашили мъжа с голямото си внимание. Ето и седем неща, с които бихте могли неволно да уплашите следващото добро момче в живота си:

1. Спирате да се виждате с приятелите си
Всеки мъж иска гадже, което има социален живот – приятели, близки хора, с които обича да прекарва времето си и т. н. Ако вие искате да бъдете нонстоп с новия си приятел, той може да се почувства като центъра на вашата вселена и... да избяга. Освен това мъжете имат нужда да полагат усилия, за да спечелят жената на сърцето си.

2. Вие сте нерационално ревнива
Може да ревнувате от време на време половинката си, но само ако тя ви дава основание. Ревността без причина говори за дълбока вътрешна несигурност. Мъжете харесват уверени жени, а не луди преследвачки.

3. Пишете му прекалено много текстови съобщения
Хубаво е да пишете забавни и закачливи съобщения на любимия си, но нека те са кратки и да не са твърде много.

4. Нямате никакви хобита или интереси
Мъжете харесват жени, които имат страсти и интереси. Те са по-забавни, имат повече впечатления и опит и могат да разговарят по повече теми. Жените без хобита са скучни и не особено съблазнителни.

5. Злословите срещу другите жени
Това е друг начин с който показвате своята дълбока несигурност. Любимият ви ще остане с впечатлението, че критикувате всеки и всичко без основателна причина. Вашата злоба и егоизъм ще го изплаши.

6. Настоявате за годеж твърде рано
Това е страхотно развитие за всяка една връзка, но твърде бързият натиск за брак, може да уплаши мъжа. Изчакайте подходящото време да си дойде по естествен път.

7. Споделяте твърде много
Добре е да сте честна с мъжа до себе си и да му се доверявате, но все пак не бързайте. Здравата връзка обикновено започва бавно и се развива постепенно, Не оголвайте душата си още в началото.
20.10.2016, 09:29 часа
1039 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha